Thursday, May 26, 2011

:: SAH! ::


Disebuah majlis akad nikah, pengantin lelaki bernama Hassan (budak jaga lembu - bukan nama sebenar) :

Kadi : Hassan...
Pengantin Lelaki : Saya ustaz...
Kadi : Dengar baik2 ya Hassan...."Aku nikahkan akan dikau dengan si Polan binti Polan dengan mas kahwinnya RM 80 tunaiii"
Pengantin Lelaki : "Aku terima nikahnyaa si Polan binti si Polan dengan mas kahwinnya RM 80 tunaiiii"
Kadi : Sah ? (ditanya kpd saksi pertama)
Saksi Pertama : Sah
Kadi : Sah ? (ditanya kpd saksi kedua)
Saksi Kedua : Sah
Kadi : Sah ? (ditanya kpd saksi ketiga)
Saksi Ketiga : Errrr....lontaran suara awak tidak jelas...saya tak dengar apa yg awak cakap....pitching berterabur ke laut..jiwa awak kosong...takde feel.... low note tak sampai, high note awak takde kawalan.. sepatutnya ditahan..falseto lemah...

p palang s: Kini semuanya ingin menjadi pengkritik.. .
 




3 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

sahh...

UyaRayza said...

kurang setuju ye dengan pengkritik ke3, untuk saya saya dapat rasa emosi kamu. sampai dik hehe

Hunny Kitty said...

hahaha semua pun nak jadik juri...yeah

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...