Tuesday, May 31, 2011

:: Review : Official Photographer ~ CANDID STAR ::

Masih belum terlambat lagi nak buat macam macam review pasal kenduri kawen Kittyku....hehehhehe...dan masih ada lagik orang yang ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU dan tak kurang jugak yang masih memberi hadiah. Trimas All...

hari ni mari kita membaca REVIEW tentang my OP ape ke benda OP tu??? bukan Opie Zamie..tapi Official PhotoGrapher...

Mereka adalah...CANDID STAR..asalnya ada 3 orang tapi sorang lagik dah balik JEPUN! Maka tinggallah my adik Pejal & Aem.

Kenapa ai pilih mereka? Kerana ai selesa giler bekerja ngan derang ni. Derang sangat COOL dan tak lokek idea dan tak lokek segala galanya!!! Walaupun derang tak de la BRAND sebesar SAIFUL NANG ke Ahmad Fairuz ke..tapi hasil kerja derang antara yang terbaik pernah aku tengok. Dan charge pun berbaloi amat!!! Ai tak de duit nak panggey OP yang stok2 leh KOMAkan ai....yang penting, ai selesa ngan derang and tak de jadik pepatung..ai leh jadik diri sendirik dan TIADA HALANGAN untuk ai bagi pendapat dan idea ai untuk share ngan derang!

Trimas to CANDID STAR yang sanggup travel alllll the way from Kuala Lumpur ke Taiping semata mata nak hamek gambar kawen ai kat merata tempat menarik kat Taiping kecuali...railway yang tengah renovated! (RALAT SUNGGUH!!!)

hasilnya pun dah di tuai minggu lepas..and i was so happy..tak sabar nak print canvas!!! lalallalala lalalallala...

sekali lagik trimas to Pejal & Rahem serta lighting man (BB) - korang rawks!!! tunggu next programme...post-wed ngan korang lak kat tempat yang aku cakap tu wonggeh?!!!!!!


dan aku doakan semoga korang murah rezeki....amin

BERMINAT UNTUK MENG"HIRE" CandidStar?
Call this number : 0126697547 atau 019-3757147 (cakap Syahoney suh call....hehehehehhhe)

2 comments:

~ NANA ~ said...

mana lg gamba? :P

Hunny Kitty said...

ada...belom upload...kat fb pun belom upload lagik....heheheh sayang betul nak upload semua... :P

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...