Wednesday, May 18, 2011

:: Review - Hand Bouquet Majlis Sambut Menantu ::


Bunga tangan atau HandB atau Hand Bouquet untuk Majlis Sambut Menantu di Taiping, Perak...ai buat sendiri...

perjalanan seawal jam 0800 pagi dari KL ke Taiping dengan menaiki KTMB (interCity) pda hari Jumaat 6 May 2011

Sampai sahaja di Taiping, Incik Pinky dah tunggu...dia pegi solat jumaat dan tinggalkan ai kat Hotel tempat ai bakal bersiap hari Sabtu 7 May 2011.

Selepas solat jumaat ai terus runner pegi amik baju untuk Majlis resepsi dan jugak beli bunga untuk buat HandB sendiri sebab HandB yang butik tu bagi sangat DISASTER yang amat sangat macam TSUNAMI!!!!

ai pun beli je ape je bunga yang ada..sebab tak banyak bunga yang ada pun..so i pick up few white roses and pink purplelish roses and also white peacock...sebab mmg dah tak de pilihan pun!!!

sampai kat hotel...Incik Pinky balik rumah dia cos ada lagik benda tak settle kat rumah..ai sorang2 kat hotel meneruskan projek HandB ai tuh...terkejut Incik Pinky bila tgk ai siap bawak macam macam TOOLS untuk my DIY projek!! hehehhehee.....ai bukan setakat pandai bawak tool box untuk kereta tapi untuk DIY 'the aweks things' pun ai ada tau!!!


Resultnya...ai sangat happy dan berpuas hati!! bunga tahan sampai 2 hari!!! lalalallala....alhamdulillah....
Next entry kita citer pasal baju carik menantu ai okkay..eh salah!!! SAMBUT MENANTU........so enjoy!


4 comments:

Hidayati Farhan said...

wahh, sgt kreatif la sya. simple tp nice. camne la rupa HB tsuami tu ye. aahahaha

Hunny Kitty said...

hahaha..sangat tsunami okkay..rasa macam nak bako je..tapi mengingatkan kene bayar RM50 hengget kalo di bako..tak jadik la...buat HB sendirik je...modal pun murah sgt2...saje je buat yg simple... =) - time rajin...time tak rajin suh org buatkan aje

e k i n ♥ y u s r i said...

ade gak ea....
hehehe
bestnye

Hunny Kitty said...

ape yg ada tuh?

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...