Friday, May 13, 2011

:: My Hello Kitty Wedding Day!! - Part 3::

mari kita sambung cerita dari entry yang semalam...heheheh kita buat episode2 baru syokkkkk :P

okkay gurlssss and guys....


be ready.....










HandB???





trimas to Puan Hana dan bodigadnya Cik Dba....ai sangat suka HandB ai okkay!! hahahaha...siap ada orang admire the handB..."Semua pun hello kitty?!!!!"



as for kereta pengantin...ai present to uolls KureSya...my heart my soul car of my own...ai decoratekan dia lawa-lawa hari tu....rasanya tak de sape yang terlepas bergambar ngan KureSya on that day


Baju?
Baju penantin perempuan adalah koleksi peribadi diri ai sendiri....

Baju penantin lelaki di sewa dari butik Kak Mimie (Teratai Kencana)




maka dengan itu bersambunglah lagik......

jangan lupa tinggalkan sepatah dua kata!!!

4 comments:

-atiQah- said...

wahhh kak!!! ni perkahwinan impian tqah jugak..hehehe..
nanti tqah nak buat kereta tqah pun mcm kereta akak.. :)

kereta tqah xmampu lg nak buat sekarang sbb xcukup bajet lg, tgh study lg.. :)

tahniah kak..tqah pun minatttttt s sgt hello kitty..hehe..handB tu sgt menarik..

Hunny Kitty said...

atiqah : trimas atiqah..welcome to the kitty world...anda ada kereta? kereta ape?

hana yoriee said...

hihi..thanks sya for the entry..

blushing bila sya gtau ada org yg admire HB hello kitty tu..lelaki pula tu..hikss =)

http://blissnlunacylovers.blogspot.com

Hunny Kitty said...

tau tak pe.....mmg ada org admire kot..maybe sbb derang tak penah tgk kucen jadik mungeeee

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...