Saturday, May 14, 2011

:: My Hello Kitty Wedding Day!! - Part 4::

kita dah citer pasal pelamin...pasal baju...pasal HandB..pasal kereta.....skang kita citer part makan2 lak..sebelum ai review to uolls pasal 

Bilik n GuestBook ai yang ai buat sendirik dan jugak citer pasal lain2 benda yang ai DIY...hahahhahaha

kita sambung citer kita..


Konsep makan dan minum adalah konsep santai di tepi pantai..hahahha tepi dewan..bermenukan
1. Nasi Ayam
2. Nasi Campur lauk kampung
3. Mee Hoon Sup
4. Mee Kari
5. Roti Canai

ada air teh tarik, air oren, air sirap


Kek pulak?
Di tempah dari Kak GG : Facebook or Blog  >> kek Hello Kitty ini sangat amatlah comel dan rasanya sangat kick!!!! sila tempah ye.....


Akhir skalik kami beroutdoor potosut di Putrajaya yang sungguh indah cuacanya....(gambar later2 la ai upload)

Ai selaku wakil keluarga dan majlis ingin mengucapkan trimas juta2 kepada semua yang hadir memeriahkan majlis dan ampun dan maaf di pinta sekiranya terdapat kesalah kesilapan kekurangan di majlis kami....


Sekali lagik..trimas all........





PISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!


for more story mory morning glory and picture...please tune in to my FB ya!

5 comments:

hidayah sapidih said...

comelnye kek tu..nak gak..hehe

ALoNa CintamaniszLite said...

Maaf laa..akak tak dpt nk gi majlis di tepen sbb hari yg sama ada job kat majlis lain, hehe..

Kalo hang balik tepen..roger2 ler akak ye. Kot2 ada jodoh nk jumpe hang..hehe..

Hunny Kitty said...

hidayah : heheheheheh mmg sgt comel okkayyyyy

kak alona : wokeyhhh...tak pe

hana yoriee said...

comeyl giller post yg last tu hehe

Hunny Kitty said...

ohhhh ekkkk.......ada yg lagik somellll sila tunggguuuuuuuuuuuuuuuuu

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...