Monday, May 23, 2011

:: Review - Make Up Reception [Part 1] ~ Magik!!! ::

Miracle that happen on my wedding day!

Sekalung tahniah dan u r the best MUA team yg ai penah jumpa buat Kak Mimie & Kak Siti from Teratai Kencana..dengan harga yang berbaloi2 ai sangat berpuas hati..ai be coming back to u gals untuk 'plastic surgerykan' muka ai nih haaa nanti...muka Incik Pinky ai pun buleh kan??!!! hehehehehhe

ada sebuah kesah di mana pada hari resepsi selebah ai...MAGIC happen...bilamana my mother in law sendiri terkejut+tergamam+terTAK KENAL anak dia sendiri..why?!!!

My Incik Pinky ada tanda lahir kat muka....not a big issue for me pun cos..dia still handsome di mata ai dengan lesung pipitnya dan hidungnya yang menawan kalbu itu!!!

Tapi on our big day..ai dah plan a supsrise for him memandangkan dia nih memanglah sangat PEMALU orangnya...so untuk mengurangkan sikit kadar kemaluan dia tu....ai pun plan untuk mengMAKE OVERkan my HUBBYbi ini....

Dia pun jenis tak kesah di MAKE OVER..bertambah baguslah...!!!
First time sepanjang karier kakak berdua ni mengMAKEOVER lelaki....!! and the result?!! sangat membanggakan.......!!!!




Kak Mimie memang menawarkan pakej n air tangan yg bagus....kalau korang terasa nak rasa air tangan kak Mimie...terus call je dia...cakap  honey kitty bagi number. 0196205941



and it's already been 3 weeks 3 days!!!

10 comments:

nolyndila said...

wow..sngt magic..
terbaik la mua u tu :)

Hunny Kitty said...

mmg terbaik.peramah..pakej mmg boleh di bayar ngan ak de hal punyo..serbis terbaik!

~ NANA ~ said...

wahhhhh....serius pandai gle MUA u! x nmpk lngsung mcm make up muka hubby u tu...nmpk natural gitu

Hunny Kitty said...

tau tak pe.....my MIL sampai tercengang tgk muka anak dia...hehehehe nenek dia pai tak kenal....dasat tak dasat...

e k i n ♥ y u s r i said...

wow,magik

Hunny Kitty said...

yeahhh sememangnya sgt magik!!

Ms and Mr Red Ribbon said...

good mua... :)

Hunny Kitty said...

she's great RR

nor hayati said...

mhal ke bt tu?

Hunny Kitty said...

BT tu ape?

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...