Wednesday, May 25, 2011

:: Post Wed oh Post wed ::


sekarang sudah fening mana mau......dua dua macam best....huhuhuhuh..so how now?
semalam ada 2 offer menarik dari 2 photoG yang hasil kerja tangan mereka menarik..
Offer jugak menarik minat ai sangat-sangat cos ai mmg nak ada POST-WED dalam masa terdekat ni but masa ai ngan hubby ai sangat terhad!

tot of having it outside KL...tapi masa suntuk..CANDIDSTAR jugak kepenuhan masa. So i decided untuk bertanya pada Encik Aizat dan Encik Wan tentang hal ini because mereka berdua give a very great offer..and dua2 sgt mesra alam orangnyer


so setelah diperbincangankan dengan panjang lebar selama 2 hari berturut2..akhirnya....
ai pun amik je dua-dua2 hahah senang hati! puas hati....tak yah nak kompius2 lagi dah...TAMAK TAK?? hahahahha..memang tamak! =p



maka







degan itu











ai dengan beshnyer










mempersembahkannnnnnnnn





jeng











jenggg






jenggggggggggggggggggggggggggg




^
^
^

tema with AAA ..is santai2 saje

^
^
^
tema with WMM - suprise....nanti dah hamek gambo ai bagitau ekkk ngeeeeee~


maka dengan itu nantikan sahaja gambar2 post wed ai n my incik pinky soon ya......until then...


ciom skittttttt!!

8 comments:

Miss Marea said...

haisy..bestnye..tak sabar la pulak nak buat post wedding *gatal* muahahahaha

Hunny Kitty said...

hehe cepat kwen marea...ngeeeeee

e k i n ♥ y u s r i said...

nak jugak....
nak jugak.......

Hunny Kitty said...

ekin..leh ctc mereka berdua atau salah sorang daripada mereka.....hehehe

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

wow..post wed..best2..teringin nak amik pic post wed walhal dah hampir setahun kawen..wuwuu~

Hunny Kitty said...

cube call incik Wan...dia ngah free banyak lagik tu

Ms and Mr Red Ribbon said...

nak jugak post wed... hmm bila yer? kahwin pon belum lagi :D

Hunny Kitty said...

ce tanya dia...anda kawen bila?

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...