Friday, May 6, 2011

:: My Hello Kitty Wedding Day!! - Part 1::

Penat masih ada..badan masih lagik letih dan sakit sakit di sana sini..Hornymoon?? belum lagik....Incik Pinky Hubby busy......eventually ai pun busy...so no hornymoon for the time being..maybe pegi short getaway je kat Cameron Highlands nanti...nak mengimbau kenangan kami berdua jatuh cinta di sebabkan sundea strawberry.....hurmm....

well...citer pasal my Hello Kitty Wedding yg ai idam idamkan selama ini..Alhamdulillah..semuanya berjalan dengan lancar..

mari kita mulakan dengan citer pasal PERNIKAHAN ai.....

ai start make up dalam kul 1430 petang tuh..tepat2 siap jam 1630 ...keluar dari umh di iringin my bestfren Puan GG dan jugak cik Nane...

sampai kat dewan ada rasa nervous skit la...tak de la berdebar2 sangat pun..rasa macam tak sabar adelah!!! hahhahaha...


so let's enjoy the picture n review together2 k



hari tu..ai pakai busana jahitan Aunty Anne's ...kebaya labuh lace. dan manik di jahit oleh Kak Siti - Teratai Kencana



 

this is the Nikah Outfit..kebaya labuh dengan dress di dalam...lacec je tak mampu beli mahal2..lepas tu peegi jahit manik...murah jugak upahnya...LIKE it!!! dress dalam leh recycle pakai ngan mcm2 baju lain lagik in the future...


ai pakai 2 lapis VEIL ....nampak kembang dan menarik..IDEA?? my MUA - Kak Mimie....tudung/selendang sendiri..beli yg ada labuci2 tuh..tak nak pakai yg ada awning..nnt susah nak kiss..(hahahahhahaa)




from left : my sis Madhi, My Mom, Me...My Sis Nawa and My SIL - Iena


and..ni waktu batal air sembahyang...nak gelak giler...i thought i will CRY CRY baby,....sekali i was laughing pulak...hahahahahhahaa...tak sebak langsung...SUKE GILER adalah...

tu je la kot......

so tunggu part 2 lak k....

p palang s : this is auto post....ai dah on the way to taiping at the moment for tomorrows..rececption/sambut menantu.....wish me luck...more review coming up after ai balik dari taiping,......

pissss olllssss

9 comments:

KuNanGKuNanG said...

tahniah...moga bahgia hingga ke akhir hayat...tggu time kite lak.cnfirm debar2 cam awak gak :)

e k i n ♥ y u s r i said...

tahniah sis

tkot plak rs...
hehe

~ NANA ~ said...

tahniah...

best x kna cium? hahaha

diera_syadiera said...

congrate...

teringt mase nikah 5 bulan yang lepas...bedebar2 gembira sedey semua de kan.. wat eva pon orang yang kite syg dah pon jd milik kita selamanya insya'allah.. so..jg rmh tgga leklok :)

ElyaElmo said...

sya..maaf tauuu..maaf sgt2..tak dpt balas kunjungan :(

Our Diaries said...

congratulations....mesti lega dah lepaskan

Our Diaries said...

congratulations....mesti lega dah lepaskan

Hidayati Farhan said...

congrats, cute je x nangis. haha, siap gelak2 lagi. da hepi sgt la tu

Hunny Kitty said...

trimas semua......

yati : haah...pengantin over!! hahahahhaa

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...