Tuesday, May 24, 2011

:: Review : Dress Majlis Sambut Menantu ::

All White....
tema pengantin di hari Majlis Sambut menantu ai yang bertempat di Taiping yang kaya dengan syurga tempat best2 nak OUTDOOR!!!!

Sepasang gaun putih bersama suit Putih....sedikit splash silver di sana sini...LOVE my dress walaupun BERAT+PANAS berpeluh peluh memakainya...mula-mula ai agak SO-SO pada idea ini..tapi bila ai dah pakai..n bergambar..ai jadik suka pulak..cos...orang cakap ai SYANTEK!!! hahahhahaha....

Dress di pinjam dari butik pengantin DH - Kamunting. Bunga tangan - Sendiri. Tudung - sendiri. Inner Lace lengan panjang yg ada puff kat bahu - sendiri. Kasut - sendiri

Make up - Kak Aleeya (from Aleeya studio). Nanti ai review pasal make up kak Aleeya okkay...

ok gals n guys...sila jeles ye!! hahahahahahahaha

gambar yg lagi melampau ada kat FB tapi tak semua...to my B2B/BBF ..nnt kita buat satu gath tapi semua org kene bawak masing2nyer album gambar wedding k....tak syok la semua masuk FB kan kan kan?






9 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

wah....
cantik...
cam cinderella

Hunny Kitty said...

ekin..trimas2 wanna know sumthing mula2 ai tak suka sgt nak pakai baju nih...tapi bila dah siap make up semua...n semua org teruja tgk ai pakai this dress n cakap cantik..ai jadik suka la pulakkk hahahaha

♥♥ eija ♥♥ said...

OP kita samalah hehe...
tak sabar nak tengok gambar dari aleeya hehe...

Hunny Kitty said...

eija...u amik OP candid star jugak ke?

takut u salah baca je nih....ai nyer OP candid star...MUA ai je kak aleeya..hehehe

aurikelsan said...

mcm snow white+cinderella la pic kt tepi tasik tue..sukaaaaaaaaaa la tgk.. tue tasik taiping tpt g jogging tue ek?

anaztasias nora aira said...

cantik dear :)

Hunny Kitty said...

auri..tup taman tasik tepen...dekat je ngan umh heheheheh

anas : trimas

~ NANA ~ said...

mcm puteri kayangan yuuu~ hihi

Hunny Kitty said...

nana : puteri kayangan yg berpeluh sebab baju tu berat dan panas...hahaha

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...