Wednesday, May 11, 2011

:: Review - Make Up Nikah ::

I really love my MUA kat KL nih..KAK MIMIE mmg terbaik..make up tahan pai subuh kottt!! hehehehhehee ...







ada macam ZIANA ZAIN tak?? (..ramai yg cakap mcm ziana... :P ) - gelak skit~






9 comments:

wa khairul onggon said...

A'ah le sejibik mcm ZIana Zain.. I like kak Ziana Zain hehe :)

Hunny Kitty said...

trimas trimas

~mspija~ said...

peh..igtkan hello kitty da betuko jd ziana zain. heheeheh..terbaek la ur MUA. henna sgt cantekkk!! jelez2!! sila review byk lagi ye..ehhehe

Hunny Kitty said...

my hubby suka sgt2 kak mimie makeup ai..dia siap pandang ai tak berkelip2 lagik hahahhaa......will hire her untuk mcm2 occasion lepas nih.... :P

ai akan review..autopost je..stat esok.. :P

nizabeba said...

waa mcm ziana laaa...babe aku suka tgk lukisan inai ko..aku x diberi kebenaran oleh nenek sdara aku tok pkai inai lukis..sedey tol..babe sorry x dpt singgah wedding ko aritu, disebabkn masalah kesihatan..huhu..congrats again ya! =)

~ NANA ~ said...

suka! cantek la...a'ah nsb baik x hello kitty jugak! haha

nolyndila said...

hai..salam kenal..
cantik la krete u :)

Hunny Kitty said...

niza : trimas lalink..tak pe tak datang..faham sebab ape..hehhe nak presentttttt :P

inai murah je tuh......theheheheh


nana : ape yg tak hello kitty??? henna ke????

dila : trimas..4 june 2011 datang la OU ai buat show untuk astro ceria

Hunny Kitty said...

niza : trimas...tu belom tgk ai nyanyi lagu ziana lagik tuhh hahahahahaha....alahhhh henna mur mur je..nk buat yg mcm ayu R tu tapi mahal..tak tau lak my brotha nak seponser....last2 dah bayar baru dia cakap...'apsal tak buat yg mcm ayu raudah tuh?' - haishhh sungguh!!!!

nana : kalau ikoot hati mmg buat dahhh

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...