Monday, November 30, 2009

:: Pemburu yang KELIRU ::

Kata-kata mama Yayad waktu makan tengahari tadi masih lagi panas digegendang telinga.
"Kalau bercinta lama lama pon Honey kalau tak jadi.....buat panas hati je. Sekarang ni kalau serius dah sedia go for it. If rasa tak serius..blah je"
selamba betul kata kata wanita beranak satu depan mata aku ni yang berselera menghirup saki baki mee ladnanya.
Aku diam. Apa aku nak buat nih?
Dah 3-4 kali pulak hari ini mama Yayad ni tanya kat aku..BILA? BILA? BILA?
aku dah tak terjawap sebenarnya memandangkan situasi aku yang PELIK sekarang ni.
Hari ni juga dah 7-8 kali setakat kul 1600 Mr Kitty telefon aku. Macam macam benda pulak nak tanya la...nak tau la...bla bla bla.
Aku ade citer kat korang tak hari Sabtu lepas ke Ahad tah aku ada SMS sebijik karangan kat Mr Kitty. Sebab apa karangan? Sebab SMS tu adalah lebih kurang 15pages.
Hamekkkkkkkkkkkkk luahan perasaan gile gile punya!!!!
Dah la semalam dia tanya aku..Sabtu itu hari aku OverDose ke?
Mangkuk sungguh....akutak overdose ok..aku just sedeh tanpa penghujung.
Bila aku tanya dia tadik....secara sempoi dia jawap.
"Tak ada apa...apa yang dah jadi dah jadi...kita lupakan"
Aku dah tak tanya sebab kalau aku tanya akan menambahkan kekeliruan aku lagik....ade baiknya aku menyanyi lagu KELIRU malam ni bila aku g karoke dengan kawan kawan aku.
Aku sedang mengumpul semangat.......semangat untuk terus menunggu atau berlalu pergi macam selalu~
Tapi............................

:: Permainan apa nih? ::

Jumaat...Sabtu...Ahad
Adalah hari hari yang mengelirukan dan mengecewakan dan menggembirakan (sikit sikit la)
Jumaat...di kala saat Muslimin dan Muslimat meraikan kedatangan Aidil'adha. Aku kebosanan duduk rumah.
Tak ada siapa nak ajak keluar! Gaji pon tarak. Sehinggalah Cik Vin mengajak aku keluar berbelanja duit gaji dia!
Trimas for the Mekdi.
In the other hand aku takkan ada cerita lain selain dari topik Mr Kitty.
Mr Kitty buat keputusan di saat saat akhir untuk pulang ke kampung halaman pada jam tengah tengah malam raya.
Atas sebab musabab yang teramat peribadi.

Sabtu. Dia pulang ke Kuala Lumpur. Tidur di ruman kawan dia Wan Surfboard @ Kajang.
Petang kami bertiga keluar ke Alamanda. Sebelum aku keluar rumah, tak tau kenapa aku merasakan yang bahawasanya
aku bakal MENYAKITI hati aku sendiri kali ini. Sampai di Alamanda aku jadik tak de mood.
Aku bukan jenis yang sangat suka menunggu orang! ITU BUKAN HOBI AKU!
Melainkan orang itu terlambat atas sebab yang amat amat tidak dapat di elakkan.
Aku memang tak de rasa nak senyum. Nak ketawa. bla bla bla~
Percubaan Mr Kitty mengorat seorang awek mat saleh bermuka melayu pure tidak berjaya. PADAN MUKA.
cakap je nak ngorat awek....nak g ayat sendiri tak berani.
Last last aku offerkan diri. Dia nak sangat kan?
Aku pon bersembang ngan awek tu dalam bahasa orang puteh sebab dia memang suka cakap orang puteh.
Namanya Fiza. Pelajar Engineering di UitM Perlis. Dan nak tau ape respon dia?
"I'M NOT INTERESTED!"
Aku gelak puas puas dalam hati.
Balik dari Alamanda...kami berdua berkonvoi.
Aku nak bawak kereta pun tak de mood. Selalunya pantang orang lain panaskan line aku ..... tgk la terbakar jalan raya tu!
Tapi mood aku jadik super sentimentel...
Berhenti kat Petronas persimpangan Country Heights.
Maka terjadilah drama sebabak yang telah mengguris hati wanita aku.
Dah lama aku tak menangis meraung raung cenggitu.
Dah lama mata aku tak bengkak dek menangis berjam jam lamanya.
Dah lama aku tak menangis sampai sakit kepala yang teramat sangat.
Dan........malam Sabtu lepas. Bersaksikan Petronas...
Apa yang aku pertahankan selama ni..
Apa yang aku impikan selama ni...
BAKALKAH IA BERAKHIR?
Aku masih dalam tanda tanya sebenarnya.
Apa yang terjadi.
Dia cakap benda yang masuk akal tapi tak masuk akal (perbuatan dia)

Ahad..
lepas apa yang berlaku pada hari Sabtu.
Apa yang dia kata tak serupa dengan yang dia buat.
Masih lagi kiss pipi aku bila perlu.
Masih lagi salam cium tangan aku.
Bertambah manja pulak dia.....

Ape sebenarnya aku dah tak tau nak kata apa.
Dia kata :
"Saya rasa kita akan lebeh rapat dan sesuai kalau kita berkawan baik"
"Saya rasa kita kene mula semula"
"Saya sayang awak"
"Awak pandang saya....awak pandang saya...dalam hati saya ni ada awak je....kalau awak leh baca hati saya skang...tak ada orang lain"
"Tak da siapa perfect, tapi awak yang terbaik setakat ni"
"Awak relax je....tak semestinya saya tak kawin dengan awak"
"Saya dah uji awak macam macam perkara....semua awak lepas kecuali satu..."
"Awak tak pernah berkira dengan saya...susah ke senang ke saya awak tetap dengan saya"
"Awak jangan risau saya sentiasa kat sisi awak..."

Apa sebenarnya yang dia nak???
Aku dah tension!!!!
Aku dah tension!!!
Aku ada perangai iaitu aku adh SET kan minda aku..IF orang tu BF aku..maka dia akan jadik BF aku bukan best fren aku...IF ko bestfren aku...sampai mampos pon ko takkan jadik BF aku....



p palang s :

Vin cakap mungkin dia masih nak test aku lagi
Adik aku pon cakap cenggitu...mungkin dia nak tgk if dia buat cenggitu kat aku....boleh tak aku bertahan dengan sikap dia yg mcm setan tu?


dan....Emie..BFA aku...suh aku dengar lagu ni..apasal tah dia marah betul ngan Mr Kitty



Ikhlasnya hati
Sering kali disalah erti
Tulusnya budi
Tidak pernah engkau hargai
Berlalu pergi dengan
Kelukaan ini
Kumengalah... ku bersabar
Bertentang mata seolah-olah tiada apa
Berpaling muka ada saja yang tidak kena
Mencari sebab serta alasan yang kukuh
Supaya tercapai hajatmu
Manis dibibir memutar kata
Malah kau tuduh akulah segala penyebabnya
Siapa terlena pastinya terpukau
Pujukmu, rayumu, suaramu
Yang menagih simpati dan harapan
Engkau pastinya tersenyum
Dengan pengunduran diriki
Tetapi bagi ku pula
Suatu ketenangan
Andai kita terus bersama
Belum tentu kita bahagia
Selagi tidak kau ubah
Cara hidupmu
Ada rahmatnya
Bila tidak lagi bersama
Terasa jauh
Diriku ini dengan dosa
Ku tinggalkanmu walau tanpa kerelaan
Yang nyata kau tidak berubah...
Katalah apa yang kau ingin
Selagi kau dapat berkata
Memang begitu sikapmu
Semenjak dahulu

Thursday, November 26, 2009

:: Bicara Tanpa Suara ::

Plan malam tadi adalah aku sepatutnya ke Banting. Dalam perjalanan....aku dapat panggilan pulau dari Incik Orang Kanan (IOK) Mr Kitty..
Dia ajak aku pergi aktiviti 'menepung tawar' salah sorang kawan kitaorang. aku cakap ON aje.
Aku cakap ngan dia aku roger balik as soon as dia habis kije dalam jam 930.
Tup tup...sedang aku bersembang dengan Vin, Mr Kitty call.
Cakap punya cakap .. walaupon ade sedikit pergaduhan kecil disebabkan aku pergi isi minyak kereta dan jalan jem.
Aku terpaksa cancel semua plan aku dan pergi berjumpa dengan Mr Kitty yang telah memberikan ayat sedemikian kepada aku 'NAK MINTAK TOLONG DENGAN ORANG MEMANG SUSAH!"
Nak tau kenapa dia cakap cenggitu?
Dia teramat amat amat lah lapar. Dia kata duit dia tinggal 60 sen je. Gaji belom masuk lagi.
Aku cakap aku leh pai kat tempat dia dalam beberapa waktu sebab skang jalan jem ngan minyak kereta aku dah hampir barai.
Aku kene wat pitstop untuk isi minyak dulu.
Mungkin dek kerana kebuluran tahap Somalia. Aku telah kene sound!
Bukan aku sengaja nak tak de minyak kereta. Bukan aku sengaja nak jem kan jalan kat depan Flamingo tu. Bukan aku sengaja suh 6 bijik kereta berlanggar sesama sendiri sampai jem teruk!!!!
Tengah cakap cakap dia leh letak tepon. PANTANG!!!! PANTANG!!!!!!!!!!!!!!
Aku call balik. aku nak je sound JANGAN PERANGAI MACAM HANJING EK!! - aku cool downkan hati aku...tarik nafas dalam dalam..ingat Tuhan..ingat Tuhan....
Aku pujuk dia - padahal aku yang patut di pujuk.
Penat balik kije. Dengan jalan jem. Minyak keta dah terbarai. Sanggup cancel plan. Aku datang jugak memikirkan dia lapar tak makan lagi.
Aku sampai kat Taman Shamelin (kott nama tmpt tu) lebeh kurang kul 2100.
Sampai sampai...elok lak mood dia.
Fikiran aku lak KOSONG!
Dia ajak g makan. Aku cakap dah alang alang dekat ngan umah dia...pegi hantar kereta dia dulu. Tak pe g makan naik kereta aku.
Dah hantar kereta dia semua. Sekalik BOS dia lak call. URGENT MEETING kat KUCHAI!
Maka dia dengan perut kosong bergegas ke KUCHAI. Aku lak dipesan untuk tunggu dia sampai dia balik. OK.
Aku pun bagitau la dengan IOK dia. IOK dia cakap : alahhhh dia tak bagi ko pegi la tu...tak pe la aku balik umah je.
Rasa bersalah lak dengan IOK Mr Kitty. Aku mintak maaf. Tapi dia suh aku relax je. FINE!
Sementara tunggu Mr Kitty balik umah...aku men internet sampai rasa nak pitam. Hahahahahhaha dia cakap pegi kejap je.
Last last dalam kul 0000 jugak la dia balik. Maka pegi la makan.
BENCI betul!!! dah la air bersemut2 walaupon dah 7-8 kali tapis (ape nyer kedai la!)
Kene bayar FULL lak tu. Malas nak pikir dah!!!
Lepas makan, dia cakap....JAP LAGI TEMAN ORANG G CUCI KERETA ek...SEMAK TGK KERETA KOTOR!
Oraitttttttttttttttttttt~
Sementara tunggu dia mandi..bersiap..makeup bla bla bla...aku sempat tido kejap. PENAT!! PENAT!!!
Dia pon nampak macam faham aku penat..tapi dia tak nak komen ape ape.
"Naik kereta saya aje ye.." dia cakap intonasi suara mendatar.tak senyum.tak de reaksi. aku ikoot je. menguap berkali kali.
waktu? 0145.
Cuci kereta kat BTS. Pernah tak korang keluar berdua duaan dengan sape sape la terutama org yang korang sayang or partner korang tapi SEPATAH HARAM pon korang TAK BERCAKAP!???
Ya.................ya....................ya..............
Ia berlaku pada aku awal pagi tadi.
Aku cuma cakap dalam hati. Semua dalam hati. Termasuk ape aje yang aku nak cakap dengan dia...semua dalam hati.
Lepas cuci kereta teman dia g beli sabun mandi dengan nescafe 3 in 1. Lepas tu g kedai DVD pulak.
Aku dah ngantuk..tak ngantuk pon tapi rasa PENAT!
Hmmm......dia anta aku pai kereta aku kat umah dia. Masa tu kul 0245 kot.....salam. Dia pesan "bawak kereta elok elok"
ITU SAJA. Semuanya terasa macam lain macam.
Kenapa? Adekah lelaki akan jadi begitu bila belom GAJI?!
Aku sampai rumah. Golek golek atas katil mengharapkan dapat tido. Last last aku nangis. Terasa sedeh lak.
Aku terlelap tah kul berapa tah...terjaga time jam 0530.
Mandi.....buat ape yang patut....pegi kerja.
*sigh*?????










Wednesday, November 25, 2009

:: Happy BurstDay!!! ::

oh ye hampir terlupe...selepas 11 tahun aku maseh hengat tarikh laher dia...
HAPPY Burstday Mr Wong!!!
Malam tadi SMS dia ucap Happy Burstday..
dia cakap : Thanks Honey....Miss you...!!!

Aku balas wattafak!
oppssss...

sekian!

Tuesday, November 24, 2009

:: Like Melody and Harmony ::

Enjoy...

Thursday, August 27, 2009
[Lyrics] TVXQ Jaejoong & Yoochun - Colors-Melody & Harmony

ROMANIZATION

ima doko ko de dare ka ga
tsurai kimochi de
hitori kiri
nemurenu yoru wo
sugoshite iru no nara
sono kokoro ni
hikari sasu made
frisau de ireru kara
ano melody and harmony and love

dare ka no tame ni
bokura wa koko de
chiisana koto shika dekinai keredo
ichibyou dake demo sekai jou ni
namida tomete
egao ni natte kureru no naro

aishi tsuzukeru yo
aruki tsuzukeru yo
afureru omoi ga
todoku to shinjite
umareru mae kara
bokura wa deatte
yume wo sagashite ta
sonna ni ga suru yo

kirameku oto ni
susumere ru toki
kanashisugite
wasurete irareta
melody and harmony
itsumo soba ni ite
boku ni yuuki to kibou wo kureta ne

kimi ni arigatou
zutto arigatou
kagayaku omoi wo
kimi no okuri mono
kase aeru koto
mitsume aeru koto
hitori janai koto
oshiete kureta yo

kasane au ai wo
melody ni nosete
tsutaete yukitai
itsumo itsumade mo

kono basho kara
aishi tsuzukeru yo
aruki tsuzukeru yo
afureru omoi ga
todoku to shinjite

kemi ni arigatou
zutto arigatou
kagayau omoi wo
kimi no okuri mono

kasane au ai wo
melody ni nosete
tsutaete yukitai
itsumo itsumade mo

lalala~~~

ima doko ka de dare ka ga
tsurai kimochi de
hitori kiri
nemurenu yoru wo
sugoshite iru no nara
sono kokoro ni
hikari sasu made
furisou de ireru kara
like a melody and harmony in love






so....
sooooooooooooooooooooo
in love dengar lagu ni!!!

:: Akukah DIVA itu? ::

Aku hampir tergelak besar dalam Putra LRT tadi bile membaca SMS bestfren lelaki aku - Mr Firfy.
Bunyinya lebeh kurang begini :

Kalo xselesa camtu, janganla kapel ngan DIVA nok! Kapel je ngan bekap dancer.
Xda orang nak kesah pun. Pasal dia rasa diperhatikan mungkin dia pk ko mak dia kot...hahahahahah

Ayat ni lebeh kurang ngan ayat sorang lagi member agak rapat aku malam tadi.
Mamat ni cakap....aku ni bak celebrities..semua orang nak tau citer pasal aku.
Tambah lagi bab CINTA CINTA ni. dia kalau buleh hari hari nak tau pasal love life aku, ape progress and all.
LAWAK je!!!!
Dah la mamat ni cakap 'susah susah sangat Hunn ko kawen je ngan aku!"
Bapak......!!!
Kawen dengan dia?
Not muh taste...kaya...pandai buat kereta..pandai buat duet....tak pernah tak bayarkan makan minum aku.
Sanggup hantar aku g airport dan jemput aku dari airport bile aku memerlukan.
Sanggup kene pow ngan aku.
Malangnya.....aku tak berminat. Dan aku anggap ianya satu lawak jenaka!
hahahahahahahaa....

and guess what?!!
Kal El sudah kembali...........................!!!!

Monday, November 23, 2009

:: Food Poisoning!! ::

Aku terjaga seawal jam 0500....telefon berunyi terpekik terlolong kat sebelah telinga ni.
SMS - cyang bsk tlg kejut orang kul 1030 ye...
Aku senyum - kecilkan mata- balas SMS tadi.

Selepas dari tu aku rasa macam tak buleh nak tido sebab perut rasa tak sedap.
Dada rasa sebu. Huhuhuhuhuuhuhuu ~ aku dah tau mesti aku dah salah makan nih!!!
Adoiiiiiiiiiyai!!

Siangnya ada 2 kenduri kawen. Satu dekat rumah ni seberang jalan je.
Satu lagi kat Bentong. Lepas balik kenduri tu boleh pulak bersukan air di janda baik dalam hujan gerimis.
Sampaiiiiiiiiiiiiii la dekat dekat nak senja la jugak.
Balik KL. Sampai rumah. Satu family berlepak lepakan depan TV...tgk movie marathon tanpa henti kat ASTRO sampai kul 0000.

Adehhhh perut aku ni sebu lagik nih...aduiiii aduiii!!!
Rasa nak muntah tapi tak leh nak muntah!!
Angin!! Angin!!!!!!!

Dah la malam tadi mimpi pelik...
Aku mimpi Mr Dimple telefon - dia merayu-rayu mintak maaf kat aku. Sebab dia dah buat salah dan mainkan perasaan aku.
Dia menyesal. Dia mintak aku maafkan dia. Seingat aku dalam mimpi tu aku cuma ketawa.
Lepas tu mimpi Mr Kitty berenti kerja.
Ada lagi beberapa mimpi yang pelik. Mungkin akibat dari kesakitan aku ni haaaa.....tapi entahlah!

Perghhhhhh apsal SEBU giler perut nih?!!!!!
OUCH!

Sunday, November 22, 2009

:: Aku Happy !! ::

Dah berhari tak update blog.
Busy dengan aktiviti sendiri...Futsal..Futsal..dan sebuk buat kereta (tengok kereta org kereta sendiri dapat gaji baru nak buat)

Selamat pagi yang sejuk..(besh mandi lama lama!!!) hehehehehehe..
Aku rasa segala kekusutan fikiran dan persoalan yang selama ini menghantui aku..akhirnya terjawap.
Jumaat lepas. Lepas balik dari kerja aku berjumpa dengan Mr Kitty. Temankan dia kat tempat kerja.
Entah apa mimpi dia hari tu.
Aku siap bawak kereta dia yang timing rendah tu ronda ronda TTDI lagik...
hahahhahahaha (bukan senang dia nak bagi permission bawak keta otoshow dia tuh!)

Kitaorg pun ala-ala minum petang/makan malam hari tu. Petang yang indah dan permai tu.
Dia luahkan segala yang terbuku di hati. Dari isu dia rasa terkongkong setiap kali aku ada dengan dia kat TT club dia.
Sampai isu dia merajuk/tak de mood dan bagaimana cara nak amik hati dia (dia tak bagitau pon cenggane sbb dia suh aku peratikan aje)
Ok..dia cakap, bukan dia tak nak aku ade kat TT dengan dia. Tapi dia cakap dia rasa rimas.
Aku kata buat la ape dia nak buat time TT tu...ade aku kesah?
Dia kata...even cenggitu..tapi dia rasa mcm terkongkong sebab if aku ade kat TT tu dia pandang mana mana mesti ade aku (sebab aku ni jenis tak reti nak duduk diam)
Dia rasa mcm dia diperhatikan... bla bla bla

Fine...ape ape je la janji hati aku dah lega!
Aku pon amik peluang luahkan rasa ketidakpuasan hati aku.
Aku cakap aku terasa bile dia cakap kat seseparuh kawan dia yg aku ni member atau tak ade ape ape..
aku cakap jawap la soklah tu macam artis "NO KOMEN"
Aku cakap lagik aku ni jenis suke dipujuk.
Kalau aku merajuk....aku kecik hati...aku bla bla bla...
tooooooooooooooooooolonglah pujuk aku.
tooooooooooooooooooolonglah cakap ayat ayat manis kat aku.
If diam buat tak tau...makin kecik hatilah aku.


Akhirnya hati aku rasa lega sangat sangat bile dah tau amenda yang dia nak cakap tu.
Dan....dia ada cakap satu benda lagik.
Tapi aku dah tak berapa nak rasa risau sangat. Infact, tak risau langsung.
"Saya ada 'nampak' sesuatu yang bakal terjadi antara saya dengan awak, tapi saya tak nak cakap sekarang. Bila dah sampai waktunya saya akan cakap"
Aku senyum. Dia pun senyum.
Aku malas nak fikir.
Aku order roti canai. Dia order ayam goreng.
Kitaorg berDINNER bersama-sama.
Ketawa...buat lawak..ketawa lagi.....dan balik.
Aku happy!

Thursday, November 19, 2009

:: Penantian ::

Aku yang masih disini
Bertemankan rindu dalam sepi
Aku yang setia menanti
Menunggu jawapan yang belum pasti
Akan ku temui bilakah direstui nanti

Aku yang kian sendiri
Bertemankan bayangan diri
Aku yang masih lagi mencari
Menatap gambaran lukisan hati
Yang engkau beri tika mula
Aku kenali dulu

Penantian satu penyiksaan
Dalam kebuntuan sebuah kesampaian
Di ulit sepi yang mencengkam
Bagaikan pungguk merindukan
Bulan purnama
Indahnya nun jauh di sana

Cinta ku beraja di hati
Tiada istilah tandus lagi
Hanya takdir yang akan merestui
Pertemuan perpisahan ini
Kita berdoa bersama
Agar bertemu kita semula

Wednesday, November 18, 2009

:: Aku pun ada JIWA::

Tadi MP telefon aku. Ada dalam 5 perkara yang dia highlight kat aku.
Memula dia sampaikan berita pasal adik kitaorang si Karl xcident malam senin lepas yang mana keretanya 'LANDING' baik punya atas devider besi jalan raya.
Bukan landing upside down....tapi landing macam kapal terbang mendarat!!!
PELIK TAPI BENAR!!!!!!

Lepas tu MP tanya lagi. Aku skang ade masalah ke?
Aku tanya apsal? Dia cakap pasal status aku baru baru ni kat FB - aku cakap ohh ade minah nak kaco (refer to ANAconda)
Lepas tu MP bagitau dia skang sebuk ngah work on cutover system putra LRT for the 4-car-tren. Siang malam dia kije -kesian!!!
Lagi??
Soalan maut dari MP "aku cakap ko jangan marah.....dia tu bebetul nak kat ko ke?"
Suprising.......aku terkedu.
Aku tanya MP balik "Kenape????"
"Tak de la..kitaorang risau .."
"Risau pasal?"
"Risau takoot ko kene game lagi..."

Feeling aku tatkala itu???
Rasa macam Teetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!
"Aku bukan ape...kalau ko tanya aku. Aku rilex je..aku ta de hal..yang lain lain la skang nih.."
Hmmm.....hmmm.....

Malam tadi Firfy pon sms benda yang seolah-olah sama.
Katanya bukan dia yg komplen la...yg ngadu hal tu adelah si DODOL ...hmmm.....
AM I DAT IMPORTANT?!!!!!
Haihsssss.....................~!!!

Really hargai korang sayangkan aku.
Aku pon sayangkan korang. Terharu beb bile tau benda nih.
But....aku baru nak moved on dari idoop lama aku.
Yes indeed aku tau korang takoot aku kene GAME.
Cos korang dah tengok separuh dari drama yang aku berlakon setakat nih.
Korang tak tengok yang dari mula mula dulu..kalau korang tengok rasanya korang tak bagi aku BERCINTA pon!

Know what...deep down inside. Kadang kadang aku rasa macam lonely eventho aku ade korang yang sanggup kongsi susah senang ngan aku.
Aku sedar aku ada lebih dari satu family yang care pasal aku. Care sangat sangat!
Sangat sangat aku hargai.
But as i said before...aku tingin gak nak ade BF....a REAL BF bukan skandel..bukan BFA..bukan kekaseh gelap dsb.
Tipoo la kalau aku kata aku tak jelous each and everytime kita lepak ramai ramai...masing masing bawak awek.
Aku? Sorangggggggggggggggg jugak. Depan tabir ke belakang tabir ke....TETAP sorang!

well...ini luahan perasaan aku yang terdalam. Jauhhhhhhhhhhhhhhhhhh sangat dari dalam relung hati aku.
Sometimes...something better left unsaid.
Dan selama kita semua bersama sama hampir 3 tahun nih (setiap masa..setiap hari/minggu/bulan/tahun [we are too close to each other])....aku simpan je dalam hati aku dalam dalam macam harta karun.
Aku tak nak ade sape sape yang terasa satu hari nanti.
Tapi ape yang aku fikir akhirnya terjadi.
It's either korang takoot kehilangan aku. Atau korang memang tak leh terima aku ade sepotong kehidupan aku sendiri yang mana aku mahu hanya ada aku dan dia di situ.
Kali ni..aku mintak maaf sebab aku tau korang terkejut kerana aku buat keputusan aku sendiri tanpa notify any of you guys..kecuali Mrs MP (she knew the story).
Entahlah....terdetik dalam hati aku ni....rasa macam tak nak bagitau korang - siapa dia kali ini.
Tapi orang cakap...sampai bile aku nak sorok kan??
Terjodoh dan terjumpe dengan korang malam di AMBANG itu hari.
Korang dah tengok orangnya. Korang dah duduk semeja makan dan bersembang.
Dan aku tau korang banyak pikir -ve dari +ve!

Do you guys know how long i have to wait for this???? It's like 'THIS IS YOUR MOMENT, HONEY!'
tolak kisah penipuan Ulam Raja terhadap aku. Tolak kisah sedeh pemergian anak raja yang sorang tu. Tolak tolak tolak semuanya.....
Tinggal yang serius aku kira.....dia adalah yang ke-3.
i've been waiting for this moment lebeh kurang 8 tahun.
Feeling sama macam pertama kali aku jatuh cinta kat Mr Wong dulu.
Yes....yes...yes...i know...i know lain semua kaki JEKPOTT!
Dats y aku tak count 'em in.
Kalau nak dikira....berapa puluh orang dah aku jumpe aku sendiri tak sure.

Sekarang korang dah memeberi satu impak dalam hati aku.
I LOVE YOU GUYS...you're part of my soul.
Tapi boleh tak bagi aku sedikit peluang...sedikit aje peluang untuk aku nikmati personal life aku.
I really need this guys.
I really need your prayer.....korang takkan kehilangan aku.
Doakan aku bahagia kali ini. Doakan bertemu jodoh aku kali ini.
Sampai bile aku nak terlopong tengok korang je?
Atau sampai bile aku nak usung korang bawak jumpe semua orang yang nak ngorat aku and at the end of the day - NOTHING?
Sampai bile aku nak hidup sorang sorang tanpa partnership?
Aku pon ade jiwa...............

:: Perjalanan Hidup Ini ::

:: Ape dia??? Biarlah Rahsia?? ::

Tarik nafas dalam dalammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lepassssssssssssss....
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~!!!! (aku tengah ade peluh besar berketul ketul belakang kepala aku nih)
Tadi....seperti yang aku cakap pada awalnyer.
Aku keluar DINNER dengan Mr Kitty.
Keadaannyer??? Agak dingin. Sedingin malam yang mana anginya sejuk sekali.
Kenapa? (ini pertanyaan Vin pada aku dlm sms sewaktu aku mengadu secara live kat dia tadi)
Jawapan : AKU TAK TAU
Menu kami sama malam ini. Aku tak de selera nak makan. Tapi sumbat jugak mengenangkan nanti dia akan tanya.
'Kenapa tak makan?'
Sambil sambil makan. Akhirnya dia bukak mulut.
"Ada kawan orang suka dengan awak....."
Aku pandang dia dan ketawa..
"ahhh.....borak la!!!"
"betul.....Gebeng pun suke kat awak..."
"Gile ke ape si Gebeng tu?? Dia tu kan dah kawen??? Dia tak tau ke saya ni dengan awak?"
Mr Kitty diam.
"Kawan orang lagi sorang pun suka awak..."
"Siapa pulak???"
"Azman..."
"Heh?? Azman mana nih??"
"Kawan orang.....awak tak ingat kot kat dia..tapi dia cakap kat orang dia suka kat awak.."
"Dah tu awak cakap ape?"
"Orang kata usha la sendiri.."
"Elok la...cakap kat derang malam sikit..tak berminat!" aku terus je sumbat char mee tadi dalam mulut.
"Kenapa tak berminat?"
"Saya berminat ngan boyfren saye je....mintak maaf la...tak berminat dengan orang lain"
"Eh..dah orang suka kat awak,"
"Mampos derang la....saya tak berminat..ok.."

Lepas tu dia diam. Entah nak test ke ape ke aku tak tau. Yang penting....aku tak berminat dengan orang yang berminat dengan aku! Titik!
Aku tengok dia sebuk dengan hempomnya lagi.
Aku usha usha jugak...tapi tak berapa nak nampak sangat nama yang tertera.
Hmm....
Tapi ada satu peel pelik. Dia dah pandai angkat telefon jauh dari aku.
Tak lama lepas tu Gebang datang. Join kitaorang makan.
Aku buat dek je ngan Gebeng. Lantak ko la kat situ. Ade aku kesah pasal ko????
Aku kesah pasal Mr Kitty aku je.
Sembang punye sembang. Sekali Mr Kitty bukak mulut.
"Awak nak tengok SMS perempuan gile?"
Aku pandang dia....dia bacakan satu per satu SMS yang masuk termasuklah SENT item.
Kisah dia bergaduh dengan EX-Tunang dia.
Aku cakap la : Itu hari kata dah jumpe...dah settle semua...dah tak nak tau ape ape....ni pe cer??
Mr Kitty : Entah ape tah yang dia tak puas hati ngan orang lagi....


Haaaa.....sebelum aku terlupe.
Sebelum Gebeng datang .....

Mr Kitty : Awak...orang ade benda nak cakap dengan awak sebenarnya
Aku : Ape dia?
Mr Kitty : Ermmm....tak pe la rasanya masa dan keadaan tak sesway

Dia senyap lepas tu. Aku lak tak de nak tanya ape ape sebab Gebang tetibe muncul.
Aku jadik tak keruan sebenarnya. Pala otak aku pikir negatif. Tak tau kenapa.
Ade sedikit rasa tak sedap dalam hati lebih kurang 30%. Ape dia??? Ape dia??? Ape dia yang dia nak cakap tapi tak nak cakap???
Aku SMS Vin, Adik aku, Best fren aku, bodigad aku ngan spy aku.
Aku jadik rasa macam semacam. Ape dia nih????????????????????
Telan air liur.
Buat buat macam tak de menda. Tapi ade menda. Relaxxxxx relaxxxxxxxxxxxxxx.......

Lepas makan aku ikoot dia pegi isi minyak.
Dalam kereta.
"Orang sebenarnya tak clear nih" katanya
"Tak clear?????"
"Semalam kene barang"
Aku pandang dia....
"Dah agak dah......berapa lama tak kene?"
"Bertahun tahun lamanya....ni seminggu baru clear ni..tadi ingat nak minum air kelapa tak de lak"
"Apsal tak cakap...kat rumah tu ade orang jual air kelapa" - seronok tak dapat gf macam aku??? balak tak clear pon relax je!
"Hmmm.."
"Sapa bawak barang smalam??" aku tanya
"Gebeng....."
"No wonder la gelak terbarai barai....honey dah agak dah...ade dua benda je dalam pale otak ni waktu honey call tu..."
Mr Kitty ketawa. Dia ingat aku nak marah agaknya.
"Malam ni nak kene lagi ke?" aku tanya
"Eh...tak la....cukup la...ni kang barai sampai pagi lak"
"Nak kene barang lain?? Kalau nak cakap...orang ade kaki" - itu kata aku. Ini bukan galakkan tapi PERLI!
Tapi dia tau...aku memang ade kaki untuk barang barang cenggitu.
Selebihnya aku diam sampai rumah.
Sebelum balik dia bagitau dia nak KELUAR SEKEJAP. Pergi mana tak tau.
Tapi aku agak 4 tempat.
-Kelana Jaya
-Brickfileds
-Seri Petaling
-DownTown

Terpasang telinga terdengar..ada 'makanan' . Makan yang jenis ape. Aku malas nak teka!
Itu semua tak jadik isu.
Yang jadi isu skang???
Yang jadi isu skang adelah benda yang buat RAMA RAMA terbang dalam PERUT aku skang ni...
BENDA YANG DIA NAK CAKAP TAPI MASA DAN KEADAAN TAK SESWAY....
Ape yang dia nak cakap??
Adekah aku sepatutnya berSEDIA untuk THE WORST or THE BEST???

Doakan yang baik baik ye......takooooot ni!!!!!!
p palang s : macam ade citer yang tertinggal ...tapi ape dia?

Tuesday, November 17, 2009

:: cinta gila?? ::

Aku cinta bukannya disengaja...Ya Tuhan, jauhkan wasangka..dekatkan hatinya..Amin.


AWal dia bangun pagi ini hari. Semalam pesan suh kejutkan kul 10. Kul 0945 aku call.
suara dah segar bugar. Awal dia bangun. Selalu nak kejut pai makan 1-2jam baru bangun.
Aku saje je tak leh phone. Loudspeaker.
Ohhh dia tgh laju berSMSan. Biar....pasang radio. On PC. Kemas bilik. Make it like accidental tak letak.
Laju SMS lagi. Hmmm.....
Tak lama lepas tu aku saja SMS dia. Nak tgk dia balas ke idak SMS aku.
Tak mengharap. Sebab dia dah tak laju berSMS dengan aku macam mula mula dulu.
Aku tanya :Eik...cayunk. Malam tadi beriya giler ketawa. Sedar ke idak masa honey call? Btw...awal mangun pagi ni? Kije kat site mana hari ni?
Sepanjang panjang aku SMS dia jawap : Rawang
Aku balas : orait3 =) ... cayunkkkkkkk tanya leh???
dia jawap : Tanye lah
Aku kata : Erm...jgn marah ek kalo honey tanya. Honey rindu la nak spend masa ngan cayunk.Bile kita nak spend masa same same lagi berdua?
..dan SMS aku tak berbalas sampailah sekarang (dah berjam jam jam jam jam)

1940 .....
aku dah tak tahan.....
aku tepon dia jugak!!!!!
dia angkat..mood mcm ok ok je...
ajak kuar makan...
maka aku nak g kuar makan la ngan dia ni....kang sambung citer

:: Gulp!!! ::

Jam 0200 - aku terjaga dari tidur. Teringatkan Mr Kitty. Tadi lebeh kurang jam 2330 - dia tengah order telur bistik kegemaran dia.
Aku telefon Mr Kitty..sebab biasenya waktu cenggini dia at least akan SMS aku.
Pesan kejut sok pagi ke ape ke. Tapi tak de.
Aku call......
Panggilan aku dijawap dengan pelik....
KETAWA TERBAHAK BAHAK .. SUARA LAIN MACAM... HILAI TAWA..
sampai aku macam tak sure aku bercakap ngan sape?
"Ermm...ni cayunk ke nih????" aku tanya
"haah..adehhh adehhh honey honey....hahahhahahahhahahaha" dia terus aje ketawa lagi dan lagi dan lagi
Aku makin pelik
"Cayunk....bawak bertenang...cayunk kat mana nih??"
"Rumah....hahahhahah ah ahahhahahahhahaahahha" ketawa lagi ketawa yang super teruk macam tengok seswatu yang amat teruk kelakarnya dan...????
"Cayunkkkkkk???????"
lama lama suara dia mcm jauh sikit terdengar dia ketawa terbahak bahakkkkk
"Rilexxxx rilexxxxxx ..." terdengar dari kejauhan
"adehhh adehhh tak tahan weiii tak tahan...." selebehnya kurang dengar yang aku tau. dia terus ketawa macam orang gile
Ketawa tak sedar diri. tak ada kawalan. sambil cakap benda benda yang kurang jelas dan bukan bukan.
Perkara pertama yang terdetik dalam hati aku nih - DIA DAH BUAT PERANGAI LAMA DIA BALIK KE?!! Is he...............................??????
Ya Tuhan.....mintak simpang...!!!!
GULP!!!!!

Monday, November 16, 2009

:: Aku kan GLEMER!!! ::

Aku dah agak aku ni memang glemer..bukan nak berlagak tapi ini kenyataan.
Tak kesahla glemer yg baik ke yg tak baik ke...asalkan aku glemer!!! hahahahahha....
Ada minah minah ni tengah ngumpat pasal aku kat mespes derang secara terang terangan kat komen box derang...adehhh apelah BODOH sangat!!!
kot ye pon tak puas hati....face to face la sista!!! (sambil petik petik jari dan gerak gerakkan kepala)

ngumpat la sampai meletop komen box korang tu.....aku badget ke...aku tak badget ke...sampai mampos aku takkan approve korang kat mespes tu panggey la satu kampung korang pon nak add aku....asal ada link je....aku PANGKAH!!! wuhuuuuu!!!
korang sape?? DIVA ke??
Kelas ke sangat korang nak kawan ngan aku??? NOT!!!!!!!!!!! ttetttttttttttt!!! tetttttttttttttt!!! tetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!



hahahahahhahahahahaah!!!

:: Aku yang tak mengerti????? ::

Ahad....(skang kul 0250 - isnin)
biasenya kalau orang ade bf yang tak bekerja di hari ahad..kalau tak duduk jauh atau dipisahkan benua
atau lautan...kompem kuar deting.
Aku?
Aku duduk rumah je....
sebab??
Sebab Mr Kitty kata dia kerja.
Bile aku call lebeh kurang kul 1845 dia cakap...dia kat mid valley dengan orang kanannya!!!
Hmm......kecik hati? IYA!
Mr Kitty cakap...DATANGLAH!
Sebaik sahaja letak telefon dia SMS - TAK YAH DATANGLAH!
Sakit hati? - IYA!
Aku tak tau nak kata ape dah...aku sms orang kanan Mr Kitty.
Hmm...selang 3-4 SMS. Talin bagitau..Mr Kitty nampak sms dia dan aku..Mr Kitty suruh aku datang.
Aku tak balas SMS Talib. Selang 5 minit cenggitu. Talib SMS tanya aku dah OTW ke?
Aku tak balas.
Hempon aku lagi satu berbunyi....Mr Kitty SMS tanya aku nak datang ke tak sebab dia dah nak balik.
Aku tak BALAS. Sebab??? Sebabnya korang pon tau kalau korang jadi aku!
Tak lama lepas tu dia call...
"KENAPA TAK BALAS SMS???" (korang tau kenapa aku gunakan CAPS LOCKS!)
"tak tau apa nak cakap....."
"Orang dah nak balik nih..."
"Kata tadi nak pegi KLCC..."
"Nak pegi KLCC la nih...."
Talian dimatikan.....aku sedeh. Aku bagitau Vin ngan Cik Nane...
Last last Vin ajak keluar - Blanje aku makan. TRIMAS!!!!!
Masa tengah deting dengan Vin..Dua kali Mr Kitty call...DUA KALI AKU TAK ANGKAT!
Lamaaaaaa lepas tu aku sms...cakap tak sedar (poyo je)
Lepas tu aku call...
Dia suh aku bukak email dia...bos dia bagi email.
Aku hantar Vin. Aku balik umah. Bukak Email dia. Call dia nak bagitau isi kandungan.
Nak tau ape jadik???
"Saya nak bacakan email awak nih..."
"TAK PAYAH! Dah tau dah...."
Ok..skang ni, aku ke yang tak faham ape dia cakap...atau dia yang tak tau ape yang dia buat?
Hmmmmmmm...COMPLICATED???
Oh.....citer ni belum habis lagi..panjang lagi malam aku nih.
Aku pon gatal mulut tanya dia kat mana.
"Kat Cheras..."
"Ermmm Cheras?? Tadi masa honey call..cakap kat Pandan Indah dan nak pai umah nak balik???" aku kan cepat kompius...sebab tu aku tanya.
Nak tau dia cakap ape??
"APA YANG AWAK TAK FAHAM NI? TADI KAN SAYA CAKAP KAT PANDAN INDAH..SAYA PEGI JUMPA KENNY...HANTAR GAMBAR YANG DIA NAK..LEPAS TU PEGI CONNOUGHT CARI KEDAI CUCI KERETA..SKANG NI NAK MAKAN TAK FAHAM KE?"
wooooooooooooooooooo!!!!! keras sekali intonasi suaranya.
Terasa hati?? - IYA!!!!
Aku diam. Apa aku nak kata?
"Ermmmmmmmmmm...."
"Nak datang...datanglah...."
"ERmmm..."
"Kalau rasa tak susah ...datang aje...ingat..awak tu PEREMPUAN!"
Aku diam. Kenapa aku diam? Aku tak tau.
"Datang je la...orang tunggu...."
Last last aku capai kunci kereta. Aku keluar rumah.
Bla bla bla bla bla....
Sampai kedai makan.
Ada Mr Kitty..Talib dan aku.
Citer citer sikit...sekali dia nak hangen kat aku depan Talib.
Talib cuit dia.."nak marah...sikit sikit nak marah.." Talib tegur Mr Kitty.
Aku diam. Tak pandang sangat dia ataupun Talib. Buat buat tengok TV.
Sementara tu...nak tau sape sebuk SMS aku???
Seorang manusia yang bernama NOH.
Noh cakap kat aku - Alah....clash je ngan bf u tuh...i kan ade.
PALACHIP dia....dia ade gf kott....!
Noh cakap...i sayang kat u...i takkan sakitkan hati u...bla bla bla.
Sepanjang ade kat meja makan tu...aku selamba berbalas SMS dengan Noh.
Hati aku cakap Mr Kitty dah mula berubah.
Telinga yang hampir hilang lubang tindikan dah berisi dengan subang berlian.
Terang terang dia bagitau plan dia ngan Talib minggu depan - ICE SKATING!!!
Aku?? - DUDUK RUMAH lagilah jawapnya. Sape GF dia skang? Aku ke TALIB???!
Fine....fine....
Lepas bayar makan. Balik.
Aku salam dia depan Talib. Ingatkan dia tak nak sambut salam aku.
Ye la nak jaga SAHAM.....
Dia pulangkan jumper cable aku. Aku pon jalan ke kereta.
Ade orang ngorat...buat tak tau. Tak de mood nak senyum pon!
Separuh jalan pai rumah.
Mr Kitty SMS : Sayang..besok kejut orang kul 10 erk...Org tdo dulu k...bye. Luv you....
Maka dengan itu....................????

Saturday, November 14, 2009

:: Aku dan Dirimu ::

Aku baru balik dari Equiene.....berTT bersama sama kawan kawan Mr Kitty. Seronok adalah dalam 60 orang yg berkumpul.
Aku sampai sebaik sahaj Mr Kitty sampai.
Aku tak cari dia dulu sebaik sahaja aku landingkan kaki aku kat tanah.
Nak tau aku cari sape?? ANAconda..sebab aku nampak SYUK.
Malangnya....dia ta de. Hmm........adekah kerna Mr Kitty cakap tak yah datang???
Aku pon mencari kumpulan wanita yang memang buleh dikira dengan jari.
Aku salam Mrs Isa..Mrs Mizie..Mrs Wan dan Yuka (skandel/awek syuk/ kawan ANAconda).
Mrs-mrs yang lain tanya kenapa naik kereta asing-asing?
Aku dengan bangganya becerita.....cerita terang terangan depan YUKA.
Dengan harapan biar YUKA cerita sendiri dekat si ANAconda tu...kekasih gelap dia tu LAKI aku!

Apa yang menarik malam ini???
Aku telah dingorat depan orang ramai. Nama mamat tu Fairuz (tak salah aku la)
Aku sampai je kat meja makan...
"Ermmm awak...awak...duduk la sini"
"Ermm????" kerut kerut aku pandang dia...lepas tu pandang Mrs Isa
"Duduk la sini..." dia tunjukkan seat depan dia
"Kenapa pulak???" aku tanya
"Nak berkenalan...."

yang bertopi hitam puteh tu la mamat itu....



Aku senyum. Mencari kelibat Mr Kitty - kalau dia nampak.....FUH!! FUH!!!!
Aku at last amik tempat duduk selang dua seat dari seat yang dia suh aku duduk.
Aku perasan dia asyik pandang aku. Bila aku pandang dia...dia buat isyarat nak number tepon.
TAK DAPEKKKK TAK DAPEKKKKKKKK!!!!!
Last last Mr Kitty dipaksa duduk sebelah aku. Aku tau Mr Kitty tak ske..
Aku jugak tak selesa. Tak tau ngape.
Mamat tu sampai ke sudah cuba dapatkan number tepon aku..tapi aku tak hiraukan dia.
Tak berani beb!!!!
ADe lagi sorang mamat ni...hemsem skit la...macam muke ala ala Farid Kamel.
Sengih sengih kat aku.
Dia duduk belakang kerusi aku. Bila aku pandang dia..dia HAI..asal aku pandang HAI..
isk.....dari jauh mr Kitty tengah perhatkan aku. Macam aku tak tau.
Aku ngan Mrs Isa pulak sebuk bergossip...hahahahha biase la pompuan
Akhirnya orang kanan Mr Kitty sampai pada jam lebeh kurang 0130. Terus duduk sebelah aku.
Mr Kitty pandang aje - biarkan PADAN MUKE DIA!
Lepas tu dia dok perli kereta aku yang ta de STIKER club.
Ade aku kesah??!!!!
Lantak korang la..aku tak nak pasang!!! buat ape?!
Kalau ade stiker paling kecik aku nak..kalau stiker semua jenis POSER...sorry!!!!
Nanti MAIN CLUB aku akan hanjingkan aku! - AKU TAK MAU!

Waktu balik tadi - ok tak de menda. Berani lak dia bagi aku salam dia depan kawan kawan dia - FINE.
Konvoi balik rumah masing masing.
Yang kelakarnye masa dia nak balik dia approach meja aku "BILE NAK BALIK NI?"
Aku sengih..dia cakap "JOM BALIK SEKARANG"
Eh....sayang dia rupanya kat aku ek????
Waktu aku terLUMBA dengan sebijik SATRIA....dia kejar balik kereta aku dan pandang serta GELENG KEPALA.
OPsssssssssss terrrrrrrrr....~
Yang syok?? Dia bagi aku flying kiss... trimas anyway!!!

Yang aku nampak....HP sebuk berbunyi walaupun aku ade depan mata. Hati aku mula nak syakwasangka.
Aku tak tau apa aku patut pikir sebenarnya at 0100 am??? Ade orang call??? sedangkan aku depan mata?
WHATEVER.....
Ya Tuhan...
hindarkan aku dan Mr Kitty dari gangguan gangguan yang tak masuk akal nih...Amin.

p palang s : sebelom g Equiene tadi aku g cuci kereta....tempat biase aku cuci kereta...bangla bangla kat situ cakap badan aku dah susut gile gile....mautaknya...aku dah hilang 5kilo!!!!!!!

Friday, November 13, 2009

:: Puaka! ::

Dalam jam 1500 tadi aku call Mr Kitty....saje je kaco dia yang tengah kije memandangkan aku masih LIBURAN .....
Dia cakap dia leh tahan busy.....busy main MESPES macam aku tak tau.....hahahhahaha biokan la malas nak menjawap ape ape...
Aku saje je bawak isu HARAMI malam ini.
Aku cakap nak pegi tak?
Dia cakap mungkin pegi tapi lambat.
Aku ajak dia pegi sama sama...dia suruh aku pegi dulu.
Aku cakap tak pe aku tunggu dia....ye la jimat minyak tol semua..kalau pegi dua kereta kan dah rugi......kan kan kan??
Dia tak jawap ape.....aku biar je.
Aku nak dapat permission pegi aje sebenarnya nak tgk ade menda tak yang dia nak sorok sorok dari aku???
ayat Mr Kitty : Awak ni tak kira tengah sakit ke ape ke...kalau dah dengan saye sehat sejahtera memanjang....




hahahhahahahahhahaha..tau tak pe...!!!!
Aku tak dulik...aku nak pegi dengan dia jugak malam ni...kang aku cube pujuk lagi.
Aku dengar malam ni Syuk turun bawak awek...
if Anaconda tu ade....siaplah aku akan jadik perempuan puaka!!!!!
Jangan dicabar aku...aku tak dapat saiko kasar...aku saiko halus halus.....

Thursday, November 12, 2009

:: Sakit Tekak ::

Hari ini aku dengan rasminya akan bercuti sehingga RABU minggu depan.
Aku sakit.
Tekak aku buat hal.
Aku dinasehatkan makan ubat secara berterusan dan berehat.
Tekak aku bengkak dan luka.
Buat kawan kawan...korang akan merindui suara lunak aku ini.....maafkan aku.
Mr Kitty sound aku tadi bile aku offerkan diri nak hantarkan lunch kat dia.
Dia cakap "dah tau sakit ..tak sehat jgn ngade ngade nak merayap je kije Honey...duduk rumah. Makan ubat. Tido....."
Doa mak aku juga makbul kerana di atas kesakitan ini aku terpaksa CANCEL trip aku ke MEDAN!
Tapi hari hari aku akan di hiasi dengan aktiviti ke LHDN dan KWSP mungkin juga JPJ nanti.....hadehhhh hadehhhhhhh~
Nak makan...tapi tak lalu.....huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuuuuu

ini sedikit rangkuman dari kejadian malam tadi :


:: Oh Abam J!!! ::

0230 ....
Aku baru balik dari jalan jalan dengan Mr Kitty...bukan deting ye...tapi jalan jalan.
Lebih kurang jam 2045 ..aku tepon Mr Kitty. Tanya khabar.
Dia cakap dia tak de MOOD nak sembang what so ever. Maka aku biarkan aje...menurut kata. Aku bagi SMS susulan. Cakap kat dia suh dia rehat..makan..mandi dan solat. Tak mengharap dia balas balik atau call semula. Tido lagi syok. Tup tup seketika selepas itu...Cik Vin telefon aku...sembang sembang pasal kekasih lawyernyer....ketawa aje. Sebab dah kene saiko dengan seorang mamat Virgo!

Aku dengan tekak yang sakit ...selepas habis bersembang minum sebotol air. Nak makan ubat tapi perut kali terakhir berisi pagi tadi. Tak selera nak makan dengan tekak yang cenggini. Tapi makan jugak walaupon sakit..terpaksa sebab nak makan ubatnyer pasal. Carik pain killer yang kaw kaw nyer dosage. Sambil tengok CSI. Tak tengok sangat pon sebab sambil makan sambil berangan.

2230 - Duhai cintaku sayangku deengarkanlahhhhhh perasaaanku rinduku sluruhhhhhhhhh ..... [Mr Kitty call]

"Sayang..tengah buat ape?" Mr Kitty call
"Ermmm tengok TV..kenapa?"
"Siap sekarang orang datang rumah. Kita pegi rawang"
"Ok...."
Tanpa banyak soal aku bersiap. Tak tau kenapa tetibe dia ajak keluar. Tak badget pon nak keluar. Dalam hati membentak bentak. Apsal tak ajak je si ANAconda tuh?? kene ke ajak aku?!

Dalam 2330 - dia sampai rumah. Muka aku tak de perasaan. Muka dia tak de perasaan. Terang terang dua dua jiwa kaco. Jiwa aku korang dah tau la kenapa kaco kan? jiwa dia...aku tak tau kenapa...adelah tuh!

Maka kami pon menuju ke Rawang......sampai kat Sungai Buloh....tetibe.....
tettttt tettttt [bunyi siren] aku pandang kanan...nampak jalur kuning....WTF!!!!!!!!!
Aku kenal sangat akan kombinasi kaler biru kuning itu!! SIALAN!!! JPJ!!!!!!
Mr Kitty dan menyumpah nyumpah....berenti tepi. Keluarkan lesen memandu....JPJ yang seramai 3 orang tu dah keliling kereta. Aku dok diam dalam kereta...haih!!!! ape lagi nihhhhhhhhhh?!!!!

Sekali..JPJ suh tekan hon - buat aje.
JPJ tak puas hati dia lak tekan hon..FUH!!!!! nasib baik tak bunyi kalau berbunyi mmg kompem MATI!!!!!!!
Terdengar kata kata abam J "Dah masuk 999 pon tak serik lagi ke?"
Dalam hati aku..nak serik pe jadah ni keta otoshow la bhai!!!!
Aku tak tau ape Mr Kitty pegi bincang ngan abam abam J berkenaan...alahh sebenarnya derang ske sama keta tu saje je nak bikin panas....last last SURAT PUTEH dikeluarkan.....atas kesalahan : PLAT NUMBER dan juga EJOS. Nasib baik tak kene tang HON!

Muka Mr Kitty dah sentap sesentap sentapnyer......Aku tak banyak cakap dengan dia malam ni. Banyak layan jiwa. Diam diam diam. Tanya soalan bile perlu. Dia pon tak bergurau macam selalu. Tak de sakat sakat aku macam selalu. Aku biarkan aje. Dia nak aku relax...aku relax serelax relaxnyer.......

Masa nak balik aku citer la...EXGF dia carik aku kat MESPES....aku tak approve bile itu miss MOLE nak add aku...aku just msg dia semula tanya sape dia...dia reply msg aku. Aku terus terang je citer kat Mr Kitty. Nak tau jawapan Mr Kitty???
"Nama orang skang dah buruk tau...."
"Kenapa??" aku buat buat tanya padahal dah tau kenapa
"Orang skang dituduh playboy.."
"Hmmm kenapa lak??"
"Orang dah cakap cakap orang ni keluar ngan pompuan tu pompuan ni...sebab tu orang ngan awak orang nak relax relax je...tak nak kecoh kecoh"
Dalam hati aku : WHATEVER!!!! sape suh garik sangat ngan awek lain? bagitau je la dah ade aku habis cer!!!!
Aku diam..tak jawap pe pe - MALAS!

Sebelom dia anta aku kat umah kitaorg pegi makan dulu - dia je makan. Aku tak...tak lalu. Tak de pandang pandang dia sangat macam selalu. Tak sentuh dia sikit pon macam selalu. Biarkan sahaja dia makan. Sembang sikit sikit tentang topik mcm first time keluar sama - macam bodoh je.

Dia anta aku balik. Aku salam dia mcm biase..dia kiss tangan aku macam biase. Tak ade ape ape yang menarik pon. Aku balik masuk umah. Terus update blog.
Dia pesan sok pagi kejut dia kul 0930 sebab dia dah kene sound dengan boss dia sebab selalu lambat. OK - tu jawapan aku.

Skang aku nak pegi tido. Selamat Malam!

Friday, November 6, 2009

:: Mari mengemas bilik!!!::

Ekekekek Malam kelmarin aku kemas slash susun atur balik keadaan bilik Mr Kitty yang macam PADANG JARAK PADANG TEKUKUR!
Hampehhhh!!! Memang rumah tu KOSONG tak de BARANG!!! Kecuali KABINET DAPUR...dan TOILET YANG LENGKAP!
Lain lain?? ZERO!!!!!
Semalam aku bawakkan Mr Kitty - Sarung bantal aku (pink+hijau)
- Cadar Tilam aku (pink hijau)
- Tikar Mak aku (merah kuning) - untuk membangkitkan suasana bilik
- Tuala warna PINK TERANG
- sehelai jeans yang adik aku tak pakai
- cermin

Lain lain belom lagi aku tgh plan nak buat rumah tu macam rumah aku...hahahahahahahaha tengok la nnt aku nak amik alih tampuk PEMERINTAHAN!

Hari ni mungkin nak bawak rak untuk barang-barang xcesori diri dia..hanger....pensangkut baju lekat kat dinding tu..
Dia cakap nanti nak balik Somban. Nak bawak TV..radio...ape tah lagik..
Biokan.
Skang aku tengah semak tengok ruang tamu yang macam rumah kongsi tu...hahahahaaaha..tapi tak macam rumah kongsi pon macam umah tak de pe pe adelah.
Aku dah plan nanti nak letak tikar getah je...kapet nanti bukan leh harap dia tu nak sapu lantai!
aku dah ukur mengikut ukuran depa aku... 7 depa kali 4.5 depa.
So lepas tu tak yah beli kerusi...rumah bujang kan?? Hahahahhah..beli je kerusi kentang ataupon bantal ala ala thai yang lipat segi tiga tu....
tak yah banyak-banyak 2-3bijik cukup. Nanti nak beli langsir pulak.
Kat dapur mak aku cakap tak yah beli dapur suh dia beli lauk kat luar je..
Beli periuk nasik ngan kettle je.
Lagi ape ek???
Oh ye....alas kaki!
Lagi??? Haaaa Tong sampah, penyapu, penyodok sampah, berus cuci tandas, segala mak nenek pencuci lantai/tandas, sabun basuh.....
Ecececececeecece...buat macam umah sendiri nampak?!!! - tau sangat ayat dia nanti!
Hahahahahhaahh~

:: Abang Rela ::

Ada orang cakap aku ni terkene simptom DARAH MANIS.
Tapi aku lak rasa aku terkene BADI kawan kawan aku yang kene pinang...yang kawen..bla bla bla...
Aku rasa macam terlupe citer satu benda. Hari ini disebabkan hari Jumaat dan aku MALAS nak buat kije..aku citer pasal :
ABANG RELA
Jeng jeng jengggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg~
Abang RELA ini aku kenal dalam dua minggu lepas dekat DATARAN SEREMBAN - dekat MAJLIS PERBANDARAN SEREMBAN tu...haah dekat PARKSON.
Aku bukan nak berkenalan sangat pun....tapi dah dia dok follow ke mana aku pegi.
Padahal dia kene JAGA kawasan EVENT..last last JAGA gerak geri aku pulak!!!!!!
Abang RELA ii orangnyer KURUS..TINGGI..berkulit COKLAT TERANG...sekali imbas macam kawan aku yang dipanggel BOY PeeJay. Hmm...
Hari hari dia SMS aku...Kadang kadang Miskol.
Tapi semalam dia call aku....
Hai awak.....
Tengah buat ape?
Dah makan?
Saya baru balik dari Pejabat RELA Seremban
Bukan senang nak dapat botfriend RELA tau - WOOT!!!!!!! Masa bile aku jadik GF ko? (itu soalan aku la)
Eh.....ermmm saya nak cakap segan...tapi sudi ke awak jadi GIRLPREN saya?!!!!! - NAK MAMPOS!!!!???????

itu antara percakapan Abang RELA pada aku.
5 minit lepas letak tepon dia SMS - SAYA SUKAKAN AWAK.......
Aku tak balas....
Malam tadi dia call - 30kali Missed call kat tepon aku pagi ni. Mampos aku tak angkat sebab henpon kat atas meja PC...aku kat katil tido ngan henpon satu lagi.

Gile ke ape??? Tu belom Budak Mickey Mouse tu lagi..heeeeeeeeeeeeeeeeee kenapa nih???
Sepatotnyer SAHAM aku jatuh MENDADAK...ini naik melonjak lonjak pulak...hmm....salah nih!!!!!!!

Yang penting....Mr Kitty tau abang RELA nak ngorat aku. Dia diam..tapi aku tau dia jelous. Biarkan.....sapa suruh tak cakap?
Ini Counter aku balik cara KOTOR! Tak pe ..tak pe....saje je BULI aku kan Mr Kitty...
Alahhh itupon sebab ko tau aku sayang kat ko.....
tak pe tak pe ONE DAY will come...bile ko pulak tak nak LEPASkan aku sampai bila-bila...
Jangan sampai orang lain GODA aku secara SUPER dan ko geget JARI...!


WOOOTTTTT!!! Entry jenes apekah ini???

Monday, November 2, 2009

:: Lelaki Tradisional dan Perempuan Modern ::

Siapa sangka aku kene caras hidup hidup!
Tak ade siapa percaya bile aku dicaras aku membatu sahaja.
Apa dah jadik dengan Honey si Laser???
Aku sendiri tak tau. Yang aku tau tiap kali aku kene caras tiap tiap kali tu la aku DIAM!
Bukan sekali dua aku kene caras dengan Mr Kitty...dah banyak kali.
Paling terbaru masa Sabtu dan Ahad lepas. Di dua tempat berbeza dan suasana berbeza.
Aku faham perasaan dia bile dia tak berapa meyerlah masa autoshow...bukan salah aku! Kereta aku sempoi je..dengan aku sempoi
yang jadik mangsa jelous la kott.
Ahad - photoshoot.
Aku kene caras lagi ... sebabnyer?? Photographer pointing kat aku je pulak walaupun aku tak bawak kereta aku.
Sebab yang nak dapat cover kereta dia bukan kereta aku.
Antara kesalahan yang aku buat :

- aku tak macam perempuan
- aku ligat (aku ni senang sugar high sebab tu aku ligat)
- aku terlampau peramah (kije buat PR mesti la)
- aku suke ber huuuuuuuuuuuuuu haaaaaaaaaaaaa sana sini
- aku ske sms and call tak kira masa
- aku ske bawak kereta laju laju
- aku ske berlumbe
- aku terlampau manja
banyak lagi kott yang aku tak tau.

Skang assigment aku adalah mengkaji diri dia.
Malas. Hahahahhahahahha.
Aku pun ta de SMS dia or CALL dia dari malam tadi.
Tengah tahan hati.....huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


Seorang teman rapat lelaki aku cakap.
Wuhuuuuu he is a TRADITIONAL man! Masak lu beb!
What happen when a TRADITIONAL man falls in love with a MODERN woman????

:: Dicaras hidup hidup - Bahagian 1 ::

Bile si laser kene caras!!!
tak pernah aku terfikir aku kene caras hidup hidup dengan seseorang yang layaj dipanggil buah hati.....berikut adalah perbualan
pengaduan kepada Cik Intan :



[09:38] Honey: sbb rimas
[09:38] Honey: hahahhahaha
[09:38] Intan: rimas?
[09:38] Honey: ade menda jadik kat otoshow itu hari
[09:39] Intan: aaaaa :-o
[09:39] Intan: apo yo?
[09:39] Intan: u ok ker?
[09:39] Honey: Kitty dah nak ngamuk hari tu
[09:40] Honey: i tgh tak berapa nak ok ni....hahahhaha
[09:40] Honey: bukan pe..
[09:40] Honey: masa otoshow tu
[09:40] Honey: kani citer kat u
[09:40] Honey: dak keta orang hijau tu dok usik2 i
[09:40] Honey: lepas tu dak rela lak ngorat i
[09:40] Honey: tup3 masa konsert i dok kat padang pakai payung
[09:41] Honey: dak keta tikus mintak permission tumpang payung
[09:41] Honey: i tak de hal la
[09:41] Honey: sekali dak tikus ni leh lak menggatal
[09:41] Honey: pegang2 bahu la
[09:41] Honey: pegang pinggang la
[09:41] Honey: adehhhhh
[09:41] Honey: masalah betul..i sound dia...
[09:41] Honey: dia sengih2 je
[09:42] Intan: lorrrrr
[09:42] Honey: Kitty dah pesan kat i..kalau dak tikus tu tanye cakap je i ngan dia member
[09:42] Intan: amik kesempatan tul
[09:42] Honey: bile dak miki tanya i cakap mmber la tu yg dia amik kesempatan kott
[09:42] Honey: i rasa Kitty nampak sbb Kitty dok bawah kemah...
[09:43] Honey: masa balik dia dah tarik muke
[09:43] Intan: dier igt u mcm awek2 Kitty yg dulu kut
[09:43] Honey: tak tau la
[09:43] Intan: adussssss
[09:43] Honey: giler nyer org...dak rela tu pak cik2 rela tu selambe cocok2 i ngan suhainee (dak rela)
[09:43] Honey: depan Kitty
[09:43] Honey: mau tak kawan panas hati
[09:43] Honey: semalam masa kat putrajaya mana kitaorg cakap sgt
[09:43] Honey: i tau dia benggang
[09:44] Honey: tambah lagi masa sampai je putrajaya...
[09:44] Honey: macam biase budak2 lelaki dah kompem2 la suke hurung i >:)
[09:44] Intan: hehehehhe
[09:44] Honey: ade sorang mamat ni i rapat la jugak....lepak sembang2 ngan i...
[09:44] Intan: lg lh dier panas
[09:44] Honey: sambil mkn sanwic sama2
[09:44] Honey: i tau dia tgk je..
[09:45] Honey: dah tu dia yg dok jauh2
[09:45] Honey: pepandai la i bawak diri
[09:45] Honey: i sembang2 ngan kawan2 dia
[09:45] Honey: standed la kan...
[09:45] Honey: sekali masa balik
[09:45] Honey: berdas2 kene tembak
[09:46] Honey: dah la dia gadoh ngan pmpuan saiko tu...
[09:46] Intan: adussss
[09:46] Honey: dia cakap ape tau
[09:46] Honey: awak ni tak buleh jadik pompuan skit ke?
[09:46] Intan: :d
[09:46] Honey: kejap huu sana haa sini
[09:46] Honey: merayap je
[09:46] Honey: lincah sangat
[09:46] Honey: saye rimas
[09:46] Honey: nampak kat sini sekali muncul kat sana
[09:47] Honey: tak reti nak duduk diam ke?
[09:47] Honey: hameeekk honey kene sound
[09:47] Honey: dia pon cakap lagi..
[09:47] Intan: adusssss
[09:47] Honey: jadi la pompuan sikit...
[09:47] Honey: duduk diam......
[09:48] Honey: ini tak...awak rasa manis ke kalau dalam satu kumpulan ade enam org lelaki tetibe ade sorang je pompuan dalam kumpulan tu?
[09:48] Honey: jeng jeng jengggggg
[09:49] Honey: pening kepala tgk awak...
[09:49] Honey: (hahahahahahhaa)
[09:49] Honey: saye tau awak ni manje...ske kene belai...tapi keras kepala
[09:50] Honey: pergghh honey kene tombak pulak
[09:50] Intan: adehhhhh
[09:50] Intan: mmg tepek jer
[09:51] Honey: mmg tepek sebijik2 kat muke!
[09:51] Honey: ni i mana ade sms dia sejak mlm semalam nih.....memberontak kecik hati >:)
[09:51] Intan: tp u mngaku tk salah u?
[09:52] Honey: mmg la i ngaku
[09:52] Intan: dpn dier?
[09:52] Honey: dia sendiri yg kuarkan statment 'saya tau awak ni ramai kawan lelaki...dah biase kawan ngan lelaki...tapi tak bermakne bile awak ngan saye awak kene over'
[09:53] Intan: huh!
[09:53] Intan: hamek ko
[09:53] Intan: kalu i mmg senyap jer..
[09:57] Honey: haa tau tak pe
[09:57] Honey: jujur Int i ske bf i ctrl i..sbb i tau i leh mencalat pai tahap mana
[09:58] Honey: i rasa i ngan culture shock ngan dia kott
[09:58] Honey: i senyap tak senyap la
[09:58] Honey: i menjawap jugak
[09:58] Honey: sikit2 la
[09:58] Honey: dia cakap ape lagik tau 'saye tgk sytle awak ni kalau dah sayang org bukan main lagi....'
[09:58] Honey: dia nak suh i sayang dia mcm tak nampak seyes tapi seys
[09:59] Honey: depan org buat mcm tak de pe pe
[09:59] Intan: owhhhhhhhh
[09:59] Intan: dlm diam aku menyintai mu.....
[09:59] Intan: hehehehe
[09:59] Intan: dier nk mcm tu kut
[09:59] Honey: wakaka tak de makne
[10:00] Intan: hanya u n dier jer tau
[10:00] Honey: tu la pasal
[10:00] Honey: dia nak cenggitu la kottt
[10:00] Honey: nnt kang kalau i kene ngorat lagi depan dia...sape sakit hati?
[10:02] Intan: u duk kepit jer ngn dier
[10:02] Intan: duk diam2
[10:02] Honey: itu pon dia tak ske
[10:02] Honey: dia ske...i duk diam
[10:02] Honey: tapi jgn kepit ngan dia
[10:03] Honey: ayat dia pagi ahad
[10:03] Intan: ayarkkk
[10:03] Honey: kita ni nnt nak duduk sama sama....takkan skang nak berkepit aje...nnt dh duduk sama sama buat la nak buat ape...nak letak gam 3second pon tak pe
[10:04] Honey: maka honey kene tepet lagi
[10:04] Intan: huhuhuhuh
[10:04] Honey: dasat kan Kitty kitty dah kalahkan honey
[10:04] Honey: depan2 kawan2 dia i panggil dia Kitty kitty tau
[10:04] Honey: hahahahhaha
[10:04] Honey: dodol je selambe
[10:05] Honey: dia panggey i honey
[10:05] Honey: tapi kawan kawan dia tau..belakang2 dia panggey i honey je
[10:05] Honey: bunguks la dia tu
[10:05] Honey: :P
[10:05] Honey: opppsss
[10:05] Intan: emmmm
[10:06] Intan: tk semua lelaki nk tunjuk kasih syg kt org
[10:06] Honey: pandai u..mmg ayat dia cenggitu
[10:06] Honey: dah la i kene sound pasal bawak kereta
[10:06] Honey: dia cakap sekejapnyer sampai dari gombak ke uniten
[10:07] Honey: ala standed la jalan ta de keta hari ahad 30minit gombak uniten
[10:07] Honey: tu pon laju
[10:07] Honey: lepas ni i jadik mekdi la
[10:07] Honey: =))
[10:07] Intan: huhuhuhu
[10:08] Honey: lepas ni i bawak keta takkan melebihi 60km/j
[10:08] Intan: hahahahaha
[10:08] Honey: dah tu 80pon laju
[10:08] Honey: hahahaa
[10:08] Honey: i ske perli dia
[10:09] Honey: keta otoshow mmg la kene bawak pelan2
[10:09] Intan: mmg akn di lable org romantis,sbb bwk slow
[10:09] Honey: i nak masuk otoshow tak bagi - heh! jgn nak ngade pompuan tak leh masuk otoshow1
[10:09] Honey: hahahhaha
[10:09] Intan: aiyooo
[10:10] Honey: huhuhuhuhuhu
[10:10] Honey: lepas ni i pendiam la
[10:10] Honey: belum tentu i leh lepak ngan dak club
[10:10] Honey: kalau ade pon jgn cakap kat dia
[10:10] Honey: or bagi kawan2 dia nampak
[10:11] Honey: jeng jeng jenggggggg
[10:11] Intan: aiyaaaa
[10:11] Intan: mmg tk leh mehhh
[10:11] Honey: hahahaha
[10:11] Intan: dak club kn lama dr dier
[10:11] Honey: dia tanya i smalam sbb i nak g karok ngan kawan kawan dia
[10:11] Intan: ishhhh
[10:11] Honey: dia kata : kalau saye pegi awak nak pegi ke?
[10:11] Honey: i : pegi la...
[10:12] Honey: dia : sbb ape? sbb leh kepit2?
[10:12] Honey: i : tak la ...sebab lama tak karoke
[10:12] Honey: dia : kalau saye tak pegi awak pegi?
[10:12] Intan: #-o
[10:12] Honey: i : kalau awak bagi saye pegi je
[10:12] Honey: dia : soalan saye pegi ke tak?
[10:12] Honey: i : *diam*
[10:12] Honey: dia : pegi ke tak?
[10:12] Honey: i : tak pegi la kottttt
[10:13] Honey: dia : kalau saye terjun lombong nak terjun gak ke?
[10:13] Honey: i : awak pandai berenang tak? kalau tak pandai saye terjun la selamatkan awak...kalau awak pandai berenang saye anngap awak picnic la
[10:14] Intan: :d
[10:14] Honey: last2 dia pegi karok i tak dpat ikoot
[10:15] Intan: aiyoooo
[10:15] Intan: leh lak dier tgglkn u
[10:15] Intan: emmmm
[10:15] Honey: i dok umh....
[10:15] Intan: mgkin dier nk bersama2 ngn kwn2 die rjer kut
[10:15] Honey: hahahha dia tak bagi sbb takoot kawan kawan dia mencalat ngan i kot
[10:15] Honey: dah la dia cakap i ni american
[10:16] Intan: simpan baik2 permata hati dier
[10:16] Honey: ayat u membuatkan hati i sejuk
[10:16] Honey: trimas lalink >:D<
[10:16] Honey: ekekekkekekek
[10:17] Honey: ye kot dia nak simpan kottt
[10:17] Intan: huhuhu
[10:17] Intan: same2
[10:17] Honey: ekek pikir positif
[10:17] Honey: :P
[10:18] Intan: tp mmg betul pun

:: Bahan Bacaan ::

Capricorn and Virgo Relationship.

What a wonderful combination? Both signs incorporate practical skills and a mature, caring outlook within the relationship.

Both have a strong leaning toward home life and while Capricorn will admire the perfection and industry of Virgo so will Virgo find little to criticize in the determined, ambitious style of Capricorn.

Each provides respect and approval to the other. Both are rational and intelligent so combined should be capable of building a steady sound relationship based upon reality.




Virgo Lovers

The Virgo projects a cool and calming manner on the outside whereas inside they conceal a quite intensity and deep sensuality. Rarely idle, they are industrious and productive above all else.

They are very selective when choosing a lover. In sexual relationship they are extremely caring but somewhat controlling too, and have the capacity to make their partner feel the most wanted person on the earth.

They can be super-critical, obsessive with perfection, secretive, and are particularly attracted to cleanliness – traits they may sometimes be a dilemma in the relationship with their partner.

As a lover, the Virgo is highly discriminative, honourable, discreet and practical. They love genuine romance, praise, straightforward sex and a reliable partner who has intelligence as well as attractive physical attributes. They cannot tolerate gushy sentiment, crudeness or vulgarity and like their sex to be as tidy as possible.

The stomach area is the Virgo erogenous zone, so stroking, kissing and caressing this area is sure to arouse their passion for action.

Best Bed Mates for the Virgo: Capricorn, Taurus, Cancer, Scorpio.



Capricorn Lovers.

Capricorn is likely to succeed in the material sense, accumulating both wealth and power.

Born under the earth sign they tend to be conservative lovers and sexual intimacy and expression has to be developed over a period of time.

Often the social butterfly they always mix in the right circles and dress appropriately for any occasion.

Well-organized, perhaps even regimental in outlook, they tend to concentrate first upon their needs for material security and, upon satisfying that area of life, do they really begin to reveal their true values of loyalty, love and wisdom.

The Capricorn lover will often remain aloof and refrain from making the first move until they feel truly in love.

Best Bed Mates for the Capricorn: Taurus, Virgo, Scorpio, Pisces

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...