Monday, November 16, 2009

:: Aku kan GLEMER!!! ::

Aku dah agak aku ni memang glemer..bukan nak berlagak tapi ini kenyataan.
Tak kesahla glemer yg baik ke yg tak baik ke...asalkan aku glemer!!! hahahahahha....
Ada minah minah ni tengah ngumpat pasal aku kat mespes derang secara terang terangan kat komen box derang...adehhh apelah BODOH sangat!!!
kot ye pon tak puas hati....face to face la sista!!! (sambil petik petik jari dan gerak gerakkan kepala)

ngumpat la sampai meletop komen box korang tu.....aku badget ke...aku tak badget ke...sampai mampos aku takkan approve korang kat mespes tu panggey la satu kampung korang pon nak add aku....asal ada link je....aku PANGKAH!!! wuhuuuuu!!!
korang sape?? DIVA ke??
Kelas ke sangat korang nak kawan ngan aku??? NOT!!!!!!!!!!! ttetttttttttttt!!! tetttttttttttttt!!! tetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!



hahahahahhahahahahaah!!!

3 comments:

F A R Y N said...

ko kan artis...ahhaha

dude said...

ko glemer pe.
aku nak add!

Dia.Honey said...

hahahahah haah artis ko kan PA aku (teringat aku kesah ade mak cik nak otograph aku kat tangkak)


nak add?? sorry ye lalink...i cume add org yg dekat di hati i je.. awwww

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...