Monday, November 2, 2009

:: Dicaras hidup hidup - Bahagian 1 ::

Bile si laser kene caras!!!
tak pernah aku terfikir aku kene caras hidup hidup dengan seseorang yang layaj dipanggil buah hati.....berikut adalah perbualan
pengaduan kepada Cik Intan :



[09:38] Honey: sbb rimas
[09:38] Honey: hahahhahaha
[09:38] Intan: rimas?
[09:38] Honey: ade menda jadik kat otoshow itu hari
[09:39] Intan: aaaaa :-o
[09:39] Intan: apo yo?
[09:39] Intan: u ok ker?
[09:39] Honey: Kitty dah nak ngamuk hari tu
[09:40] Honey: i tgh tak berapa nak ok ni....hahahhaha
[09:40] Honey: bukan pe..
[09:40] Honey: masa otoshow tu
[09:40] Honey: kani citer kat u
[09:40] Honey: dak keta orang hijau tu dok usik2 i
[09:40] Honey: lepas tu dak rela lak ngorat i
[09:40] Honey: tup3 masa konsert i dok kat padang pakai payung
[09:41] Honey: dak keta tikus mintak permission tumpang payung
[09:41] Honey: i tak de hal la
[09:41] Honey: sekali dak tikus ni leh lak menggatal
[09:41] Honey: pegang2 bahu la
[09:41] Honey: pegang pinggang la
[09:41] Honey: adehhhhh
[09:41] Honey: masalah betul..i sound dia...
[09:41] Honey: dia sengih2 je
[09:42] Intan: lorrrrr
[09:42] Honey: Kitty dah pesan kat i..kalau dak tikus tu tanye cakap je i ngan dia member
[09:42] Intan: amik kesempatan tul
[09:42] Honey: bile dak miki tanya i cakap mmber la tu yg dia amik kesempatan kott
[09:42] Honey: i rasa Kitty nampak sbb Kitty dok bawah kemah...
[09:43] Honey: masa balik dia dah tarik muke
[09:43] Intan: dier igt u mcm awek2 Kitty yg dulu kut
[09:43] Honey: tak tau la
[09:43] Intan: adussssss
[09:43] Honey: giler nyer org...dak rela tu pak cik2 rela tu selambe cocok2 i ngan suhainee (dak rela)
[09:43] Honey: depan Kitty
[09:43] Honey: mau tak kawan panas hati
[09:43] Honey: semalam masa kat putrajaya mana kitaorg cakap sgt
[09:43] Honey: i tau dia benggang
[09:44] Honey: tambah lagi masa sampai je putrajaya...
[09:44] Honey: macam biase budak2 lelaki dah kompem2 la suke hurung i >:)
[09:44] Intan: hehehehhe
[09:44] Honey: ade sorang mamat ni i rapat la jugak....lepak sembang2 ngan i...
[09:44] Intan: lg lh dier panas
[09:44] Honey: sambil mkn sanwic sama2
[09:44] Honey: i tau dia tgk je..
[09:45] Honey: dah tu dia yg dok jauh2
[09:45] Honey: pepandai la i bawak diri
[09:45] Honey: i sembang2 ngan kawan2 dia
[09:45] Honey: standed la kan...
[09:45] Honey: sekali masa balik
[09:45] Honey: berdas2 kene tembak
[09:46] Honey: dah la dia gadoh ngan pmpuan saiko tu...
[09:46] Intan: adussss
[09:46] Honey: dia cakap ape tau
[09:46] Honey: awak ni tak buleh jadik pompuan skit ke?
[09:46] Intan: :d
[09:46] Honey: kejap huu sana haa sini
[09:46] Honey: merayap je
[09:46] Honey: lincah sangat
[09:46] Honey: saye rimas
[09:46] Honey: nampak kat sini sekali muncul kat sana
[09:47] Honey: tak reti nak duduk diam ke?
[09:47] Honey: hameeekk honey kene sound
[09:47] Honey: dia pon cakap lagi..
[09:47] Intan: adusssss
[09:47] Honey: jadi la pompuan sikit...
[09:47] Honey: duduk diam......
[09:48] Honey: ini tak...awak rasa manis ke kalau dalam satu kumpulan ade enam org lelaki tetibe ade sorang je pompuan dalam kumpulan tu?
[09:48] Honey: jeng jeng jengggggg
[09:49] Honey: pening kepala tgk awak...
[09:49] Honey: (hahahahahahhaa)
[09:49] Honey: saye tau awak ni manje...ske kene belai...tapi keras kepala
[09:50] Honey: pergghh honey kene tombak pulak
[09:50] Intan: adehhhhh
[09:50] Intan: mmg tepek jer
[09:51] Honey: mmg tepek sebijik2 kat muke!
[09:51] Honey: ni i mana ade sms dia sejak mlm semalam nih.....memberontak kecik hati >:)
[09:51] Intan: tp u mngaku tk salah u?
[09:52] Honey: mmg la i ngaku
[09:52] Intan: dpn dier?
[09:52] Honey: dia sendiri yg kuarkan statment 'saya tau awak ni ramai kawan lelaki...dah biase kawan ngan lelaki...tapi tak bermakne bile awak ngan saye awak kene over'
[09:53] Intan: huh!
[09:53] Intan: hamek ko
[09:53] Intan: kalu i mmg senyap jer..
[09:57] Honey: haa tau tak pe
[09:57] Honey: jujur Int i ske bf i ctrl i..sbb i tau i leh mencalat pai tahap mana
[09:58] Honey: i rasa i ngan culture shock ngan dia kott
[09:58] Honey: i senyap tak senyap la
[09:58] Honey: i menjawap jugak
[09:58] Honey: sikit2 la
[09:58] Honey: dia cakap ape lagik tau 'saye tgk sytle awak ni kalau dah sayang org bukan main lagi....'
[09:58] Honey: dia nak suh i sayang dia mcm tak nampak seyes tapi seys
[09:59] Honey: depan org buat mcm tak de pe pe
[09:59] Intan: owhhhhhhhh
[09:59] Intan: dlm diam aku menyintai mu.....
[09:59] Intan: hehehehe
[09:59] Intan: dier nk mcm tu kut
[09:59] Honey: wakaka tak de makne
[10:00] Intan: hanya u n dier jer tau
[10:00] Honey: tu la pasal
[10:00] Honey: dia nak cenggitu la kottt
[10:00] Honey: nnt kang kalau i kene ngorat lagi depan dia...sape sakit hati?
[10:02] Intan: u duk kepit jer ngn dier
[10:02] Intan: duk diam2
[10:02] Honey: itu pon dia tak ske
[10:02] Honey: dia ske...i duk diam
[10:02] Honey: tapi jgn kepit ngan dia
[10:03] Honey: ayat dia pagi ahad
[10:03] Intan: ayarkkk
[10:03] Honey: kita ni nnt nak duduk sama sama....takkan skang nak berkepit aje...nnt dh duduk sama sama buat la nak buat ape...nak letak gam 3second pon tak pe
[10:04] Honey: maka honey kene tepet lagi
[10:04] Intan: huhuhuhuh
[10:04] Honey: dasat kan Kitty kitty dah kalahkan honey
[10:04] Honey: depan2 kawan2 dia i panggil dia Kitty kitty tau
[10:04] Honey: hahahahhaha
[10:04] Honey: dodol je selambe
[10:05] Honey: dia panggey i honey
[10:05] Honey: tapi kawan kawan dia tau..belakang2 dia panggey i honey je
[10:05] Honey: bunguks la dia tu
[10:05] Honey: :P
[10:05] Honey: opppsss
[10:05] Intan: emmmm
[10:06] Intan: tk semua lelaki nk tunjuk kasih syg kt org
[10:06] Honey: pandai u..mmg ayat dia cenggitu
[10:06] Honey: dah la i kene sound pasal bawak kereta
[10:06] Honey: dia cakap sekejapnyer sampai dari gombak ke uniten
[10:07] Honey: ala standed la jalan ta de keta hari ahad 30minit gombak uniten
[10:07] Honey: tu pon laju
[10:07] Honey: lepas ni i jadik mekdi la
[10:07] Honey: =))
[10:07] Intan: huhuhuhu
[10:08] Honey: lepas ni i bawak keta takkan melebihi 60km/j
[10:08] Intan: hahahahaha
[10:08] Honey: dah tu 80pon laju
[10:08] Honey: hahahaa
[10:08] Honey: i ske perli dia
[10:09] Honey: keta otoshow mmg la kene bawak pelan2
[10:09] Intan: mmg akn di lable org romantis,sbb bwk slow
[10:09] Honey: i nak masuk otoshow tak bagi - heh! jgn nak ngade pompuan tak leh masuk otoshow1
[10:09] Honey: hahahhaha
[10:09] Intan: aiyooo
[10:10] Honey: huhuhuhuhuhu
[10:10] Honey: lepas ni i pendiam la
[10:10] Honey: belum tentu i leh lepak ngan dak club
[10:10] Honey: kalau ade pon jgn cakap kat dia
[10:10] Honey: or bagi kawan2 dia nampak
[10:11] Honey: jeng jeng jenggggggg
[10:11] Intan: aiyaaaa
[10:11] Intan: mmg tk leh mehhh
[10:11] Honey: hahahaha
[10:11] Intan: dak club kn lama dr dier
[10:11] Honey: dia tanya i smalam sbb i nak g karok ngan kawan kawan dia
[10:11] Intan: ishhhh
[10:11] Honey: dia kata : kalau saye pegi awak nak pegi ke?
[10:11] Honey: i : pegi la...
[10:12] Honey: dia : sbb ape? sbb leh kepit2?
[10:12] Honey: i : tak la ...sebab lama tak karoke
[10:12] Honey: dia : kalau saye tak pegi awak pegi?
[10:12] Intan: #-o
[10:12] Honey: i : kalau awak bagi saye pegi je
[10:12] Honey: dia : soalan saye pegi ke tak?
[10:12] Honey: i : *diam*
[10:12] Honey: dia : pegi ke tak?
[10:12] Honey: i : tak pegi la kottttt
[10:13] Honey: dia : kalau saye terjun lombong nak terjun gak ke?
[10:13] Honey: i : awak pandai berenang tak? kalau tak pandai saye terjun la selamatkan awak...kalau awak pandai berenang saye anngap awak picnic la
[10:14] Intan: :d
[10:14] Honey: last2 dia pegi karok i tak dpat ikoot
[10:15] Intan: aiyoooo
[10:15] Intan: leh lak dier tgglkn u
[10:15] Intan: emmmm
[10:15] Honey: i dok umh....
[10:15] Intan: mgkin dier nk bersama2 ngn kwn2 die rjer kut
[10:15] Honey: hahahha dia tak bagi sbb takoot kawan kawan dia mencalat ngan i kot
[10:15] Honey: dah la dia cakap i ni american
[10:16] Intan: simpan baik2 permata hati dier
[10:16] Honey: ayat u membuatkan hati i sejuk
[10:16] Honey: trimas lalink >:D<
[10:16] Honey: ekekekkekekek
[10:17] Honey: ye kot dia nak simpan kottt
[10:17] Intan: huhuhu
[10:17] Intan: same2
[10:17] Honey: ekek pikir positif
[10:17] Honey: :P
[10:18] Intan: tp mmg betul pun

No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...