Tuesday, November 17, 2009

:: Gulp!!! ::

Jam 0200 - aku terjaga dari tidur. Teringatkan Mr Kitty. Tadi lebeh kurang jam 2330 - dia tengah order telur bistik kegemaran dia.
Aku telefon Mr Kitty..sebab biasenya waktu cenggini dia at least akan SMS aku.
Pesan kejut sok pagi ke ape ke. Tapi tak de.
Aku call......
Panggilan aku dijawap dengan pelik....
KETAWA TERBAHAK BAHAK .. SUARA LAIN MACAM... HILAI TAWA..
sampai aku macam tak sure aku bercakap ngan sape?
"Ermm...ni cayunk ke nih????" aku tanya
"haah..adehhh adehhh honey honey....hahahhahahahhahahaha" dia terus aje ketawa lagi dan lagi dan lagi
Aku makin pelik
"Cayunk....bawak bertenang...cayunk kat mana nih??"
"Rumah....hahahhahah ah ahahhahahahhahaahahha" ketawa lagi ketawa yang super teruk macam tengok seswatu yang amat teruk kelakarnya dan...????
"Cayunkkkkkk???????"
lama lama suara dia mcm jauh sikit terdengar dia ketawa terbahak bahakkkkk
"Rilexxxx rilexxxxxx ..." terdengar dari kejauhan
"adehhh adehhh tak tahan weiii tak tahan...." selebehnya kurang dengar yang aku tau. dia terus ketawa macam orang gile
Ketawa tak sedar diri. tak ada kawalan. sambil cakap benda benda yang kurang jelas dan bukan bukan.
Perkara pertama yang terdetik dalam hati aku nih - DIA DAH BUAT PERANGAI LAMA DIA BALIK KE?!! Is he...............................??????
Ya Tuhan.....mintak simpang...!!!!
GULP!!!!!

4 comments:

dude said...

dia tengok simpsons kot.

deatH_luVer said...

erk..makin pelik la hubungan korang~

F A R Y N said...

aku rasa dia kena cakar ngan garfield..hhahaahaa

Dia.Honey said...

dia tak faham omputih......dia tak penah tgk pon simpsons tu.....


makin pelik?? tau tak pe.....tau tak pe.....


garfield la sangat.......s

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...