Saturday, March 17, 2012

:: zz mee rebus tulang/gearbox!!! ::

Today - hubby ckp nak bawak ai p JB ikoot dia outstation. Dia bawak ai pun sebab dia tak tau jalan JB tu sebenarnya..ai lagik tau dari dia..hahahha..

so dalam otak tetibe muncul gambaran seperti berikut :





harus pekene ni ngan Bandung Soda nih!!!



Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

9 comments:

Renee Meow said...

argh teringin mkn mee rebus johor n murtabak singapore...dulu2 bila pegi jb mesti wajib makan dua makanan tu.. kalau parents gi sana pun meeesssti tapau byk2 bwk balik kl... :D

iedaurora said...

dulu kat bawah opis ade cawangan ZZ nie, selalu sangat layan, sup tulangnye pun sedap...

jiejie said...

i suh ika bawak last week tapi dia x nak g beli. katanya ke dalam sgt la tempat tu jlo! urghhh!!! tapi ika banje i bubur :)
puas hati la makan..hehehee

miszatie said...

oo atie slalo hr2 istimewa x kan terlepas makan mee rebus ZZ nih..memang resepi turun temurun..:)

http://miszatie.blogspot.com/

r.i.n.a said...

kalau demam kite mesti carik sup ayam ala thai kat zz ni..sedapppppp

Hunny Kitty said...

renee- i pon sama...tapi tu hari tak sempat nak tapau murtabak je

ieda - tapi layan tak mcm makan kat jb?

gg - mana ada dalam sgt tipu je~

tatie - yupp..sedapppppp

rina - really? tak penah try sebab p sana makan mee rebus ngan bandung soda je..hehe menu wajib

Qiela said...

hai, come over and take a look!

** DIY Project, sesuai untuk bride to be!! :)

FREE PRINTABLES... JUST FOR YOU!

http://everybodylies3.blogspot.com/2012/03/diy-how-to-make-paper-bow_19.html

pika pikah said...

salam perkenalan dr saya, B2B dari kedah...

sila jenguk my blog & join contest sy! :)

http://pikapikah.blogspot.com/

Hunny Kitty said...

pika - trimas for visiting

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...