Monday, March 12, 2012

:: DIY - Bantal & Tilam Baby ::



somel tak tilam ANGRY BIRD di atas...lengkap ngan 3 bantal kecil & 2 bantal peluk.

Isi dalam = KEKABU
FULLY = Jahit sendiri!!!!

Tapi..............







bukan ai la yg jahit my brotha yg jahit untuk his new born baby yg dijangka lahir bila-bila masa dari skang.
Yang budak tengah terbaring kat pic no 2 tu anak 1st dia..buat demo la katakan..hehehhehe
tapi sungguh my brotha memang sangat rajin jahit tilam n bantal. Masa anak 1st pun dia jahit sendiri!!! Kalao boleh kain baju pun dia jahit sendiri. Dia memang rajin....memang untung my SIL!!! Dah save budget bab beli tilam bantal semua...


so ada sesapa yang berminat nak tempah? heheheheheheh~




Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

11 comments:

nizabeba said...

wow i loike kekabu! hihi.. syoknye bole DiY seniri =)

~ NANA ~ said...

ur brother yg jahit??? wahhhh kelasss gitu! tp tilam kekabu mmg best utk tdo!

Nadya Zahid said...

bape die jual beb?alamakkkkkkkk..malunye i xpandai jahit..hahhahaah

Hunny Kitty said...

niza - bila dah bersemangat..mcm tu la jadiknya tambah ada bakat

Hunny Kitty said...

nana - aah dia jahit sendiri..dgn bantuan mesin n tangan

Hunny Kitty said...

nad - rasanya tak la semahal pasaran kat luar tu kot...

.:shura shushi:. said...

Kenapa tak request hello kitty :)

Hunny Kitty said...

dia tak minat hello kitty...sbb tu dia buat angry bird..kalo my bby lain la...kalao kene girl sah2 la berhello kitty sokmo

Hana Soffelia said...

Comel! i awal2 my mum dgn rela hati nak jahit. hehe

iedaurora said...

alolo tomei2nye... kekabu baru best baby tdo ^_^

Hunny Kitty said...

hana - bagusnyerrrrr

ieda - yup betul!

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...