Sunday, March 4, 2012

:: Review : Kereta Pengantin [KureSya] Reception::





On my big big Hello Kitty W-Day. KureSya telah menjadi pilihan utama untuk KERETA PENGANTIN (yang mana pengantin sendiri yang drive!!!! Hahahahhaha)

Pagi-pagi KureSya dah di hias comel-comel oleh my Incik Pinky. Nasib baik dia kreatif..pandai dia ikat reben n kain net dekat kureSya..Senyum je kureSya pagi tu walaupun actually side mirror dah kene ‘kidnap’ sebelah malam tu. T_T

So Enjoy the picture!!!




Kuresya dari depan


the kitty bride yang akhirnya 'legam' sebab kene asap di jalan raya


sisi kuresya


senyum....


antara isi perut kureSya


kami n kureSya


p outDoor kat putrajaya..sekali ada mat salleh nak amik gambar sama-sama



menuju ke destinasi seterusnya..


vroommm!!!!

gambar : kredit OP (candidStar - Karl Feizal & Aem)




Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty



17 comments:

S.n.Fariza said...

comel sgt !!! :)

Asfiza said...

wahhh..bestnya...omputih tu bergambar sekali.. :D

Hunny Kitty said...

fariza : trimasssss =)

asfiza : omputih tu anak dia yg nak bergambar sebenarnya tapi derang malu2 so invite la bergambar skalik

choclairissa @ intan marliana said...

wah bukan main..beruntungnye husben sudi pakai pink n naik kete pink..hihihi :)

Hunny Kitty said...

intan : keta dia pun pink sbb tu dia tak kesah bawak keta pink...n dia dah janji nak pakai pink...hahahhaha

.:shura shushi:. said...

Lain dari yang lain :)
Pinjam kereta boleh..hihihi

fitria said...

comel sgt kuresya... kurlassss begambar dgn mat saleh.. die pon berminat

Nurul said...

Peminat tegar hello kitty n pink ni sampai ekzos pun gmbr HK...cute!!=)

Hunny Kitty said...

shura - trimas?? pinjam? sewa leh hahahahaha

Hunny Kitty said...

fitria - trimas jugak ye...alah mat saleh tu anak dia yg berminat...dia segan..invite la amik gambar skalik

Hunny Kitty said...

nurul - tak leh nak di bantu dah mmg suke

cikpia said...

homaigod cutenya!!!!!! sangat kreatif dan sangat HKitty!!!

Hunny Kitty said...

cikPia - nak nbuat cenggane? mmg dah minat

iedaurora said...

waaaa pinjam kete tuk outdoor, ieda baru bace blog kitty, nak lyn review wedding ^_^

Hunny Kitty said...

hehehehe..nak pinjam? sewa buleh :P ..sila la layan review yg lain

mama leen said...

ayok comelnya...

Hunny Kitty said...

mama leen - trimas trimas

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...