Friday, March 9, 2012

:: Assalamualaikum si kecil!!! ::

Di antara lima juta sel sperma, hanya satu yang berjaya bersenyawa, berjuang untuk hidup hingga 40 minggu & selamanya!!

Well...Assalamualaikum my Lil' sunshine!!!


[[ ni scan masa 1st time kene rush to the hospital akibat HG...asal masuk spital je doktor mesti scan sbb nak tgk baby sehat ke tak...gambar atas tu masa tu lebeh kurang 8w++ kot]]


[[ gambar pun trimas to dokto O&G kat HKL....masa ni around 11w++)



Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

14 comments:

.:shura shushi:. said...

Dah boleh rasa baby kick..?

Asz Miza said...

Bestnya kan. Mine last scan baru 3 weeks lepas, nak kena tggu next scan lagi 4 weeks pulak. Adoii lambatnya. Skg dah bape mggu? Start rasa kick dah?

F A R Y N said...

hai baby debab! semoga putis mcm aunty vin... hahaaha

UyaRayza said...

bestnyeeeeeeee ;)...take care k raden..bukan take care..take extra care ok ;)

Hunny Kitty said...

shura - dah..hehehehehe

Hunny Kitty said...

asz : skang dah 18w ...nak tg 2minggu lagik nak p scan lagik..heh tak sabar nak tgk bby..lama tak tgk dia...dia dah stat kick..terutama masa nak mandi..lps tu kalo dia boring la kot..hehehhe

Hunny Kitty said...

vin - bby aku comel lotey mcm aku la...heheheh misi2 kat kk cpt 'kecik je budak ni' hohohoh...tapi semoga berjangkit keputihan mulus ko tuh

Hunny Kitty said...

uya - trimas..semoga berjangkit kat uya la ye

Syima Syaz said...

kalau blh hari2 nak tgk dia...u scan tiap2 bln ke?
tak sabar nak tgk gender n scan 4d

cheQmOomOo said...

alololo~

Hunny Kitty said...

syim - mana ada scan tiap2 bulan...i mmg kene scan setiap kalik masuk spital...i tak penah scan kat luar/klinik swasta lagik...nk tunggu next 2 weeks...

LittleSunshine said...

Dh scan ek.confom seronok je tgk kn.jg diri ya.

Hunny Kitty said...

aah...dah scan. hehehehe..

jiejie said...

mi kalau u nak buat 3D punya gambor buat lepas 7 mnths. klinik dekat ngan umah Jai. Ingat tak lagik? hehehehe kat area selangor pewter tuh

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...