Wednesday, March 14, 2012

:: Tak Cukup Besar Ke? ::

tadi pegi cafe..balik dr cafe terbump into a guy yg dok sengeh2 tgk ai. ai jln je la..ngah tunggu lif ai tgk dia dok usha ai. lif terbukak ai masuk..berkejar dia tahan pintu lif. masuk2 je lif dia ckp "hai...." sambil senyum ada makna. "minum air apa tu?" dia tny. "ribena" aku bls..lepas tu dia "hai.." skali lagi...ai kuar lif sambil ckp.. "hai..i'm pregnant!"

tak cukup besar lagik ke perut ai nih????


[kalo la laki ai tau....tak aman idup lelaki tuh!!!]




Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

10 comments:

Asz Miza said...

Hahaha..maybe hunny ni comel sgt sampai dia tak perasan perut Hunny tuuu..:)

UyaRayza said...

wahhhh tetap saham tinggi ok ;)

Hana Soffelia said...

Pssst.. seri baby kot, tu yg buat org laki pandang berseri je muka M2B nih.. hehe Baby bump lak comel je. Dia xperasan. hehe

MrS dOdOt_ShyG said...

hahaha.. saham ttp nek w/pn dh pregnat.. maybe mmg u comel sgt kut.. 2 yg ce try nk ngorat.. hehehe.. :)))

.:shura shushi:. said...

Hai awek..Nak no telefon boleh :)

Daddy Ziyyad said...

maybe dia suka air ribena kot..haha

Hunny Kitty said...

asz - comel tara mana je? biasa je pun..mana ada makeup bagai p opis

Hunny Kitty said...

uya - saham masa ni merbahaya

hana - tu la pasal..comel bebeno perut ni agaknya

Hunny Kitty said...

dodot - hahahhaa...trimas la..tp tak comel mana pun

hai shura - bukan u dah ada number ai ke? awwwwwwwwwwww

Hunny Kitty said...

daddy - aah la maybe la

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...