Thursday, March 8, 2012

:: Akibat 'Memancing' Di SOGO ::

Sabtu lepas akibat nak sangat pegi Baby Fair kat KLCC tapi tak dapat, ai ngan my hubbyBi pun decided nak pegi SOGO je sebab ada baby fair kat sana. Cadangnya nak la tengok2 barang baby..nak menyambar banyak2 tu memang tak la kan, mak pun banyak kali pesan " tak payah beli barang baby dulu..awal lagi nih" - tapi kalao nak ikoot kesehatan poket memang dah kene beli sikit2 nak beli sekali harung? sengkek la mama n papa nanti chekk oiiiiii!!!

Sampai kat SOGO dalam kul 6. Hubby lapar..pegi makan dengan berjayanya. Lepas makan baru pegi jenjalan cari/tengok barang and cuci mata kat childern's deparment. Hubby sangat beriya-iya..kalo boleh semua nak masuk bakul...ai ckp tunggu MidValley la pulak..kalao tak mau berangkut penuh satu kereta!! Hahahahahhaha lepas difilter2....

Dan hasilnya?


8 item


baju ikan paus RM23


Baju kucen (mesti nak kucen tu kan?) - seluar dah habis tinggal baju je RM20


Baju Anak Itik TokWi RM15


Baju rebbit loncat-loncat RM25


Kasut Baby Bugs Looney Tunes RM30

n Booties n Mittens

Total Damage = Lebeh kurang RM100 tapi disebabkan SALE! Dapatla dalam RM62 ..hehehehe. Kecewa baju lubang2 tu semua tak de size.. T_T nak pegi tengok kat MV lak nanti kalao ada..kalao tak de jawapnya ke lain la kita ye~

Beli warna selamat je..avoiding PINK/Hello Kitty for the time being..kalao kuar nanti 'Dear Daniel' kang...tak pasal je kan? hehehehehe.....

until then...sambung citer lain lak nanti~







Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

15 comments:

AyyaDDaD ArieyannA said...

Petua abah aku:-

Elakkan warna-warna kuning pada baby utk elakkan sakit kuning. Mueheheheeee!

(Tingat time aku dlm pantang pon, tak di baginye aku pakai baju/kain/sweater/selimut/etc...bla bla bla yg berkaler kuning. Haih! Ikutkan aje ler... Hehe!)

~ NANA ~ said...

tu diaaaa! dh pegi shopping pon...hehe

erin moshimoshi said...

wahhh dh g shopping beby seyh ..
mahu la jugak ...

oshinz said...

semua comel.. geram tengok baju baby. confirm rambang mata kalau masuk baby shop..

Nadya Zahid said...

tu die....hahahah :) selamat bershopping beb..i pon bli skit2...tu pon dah rabak...kalau bli sume skali harung cmne tuh?
baju2 ur baby sgt2 comeyyyyyyyyyyy...hahahaahaha, i xtahan...bli gak warne pink wlupon xtau gender lg...xnak bli mcm rugi...kalau kuar laki..bg je la kat kwn2 yg ade baby girl..heheehehe...
jom gi redah mid valley plak this week...

Cik Puan Mimi said...

comeyynyeee!! sume comell..paling comei anak itik tok wi mandi dalam kolam. hehehe

Daddy Ziyyad said...

bila beli brg2 keperluan baby, mmg kita mudah rambang mata..ekekeke

Hunny Kitty said...

nana ayyad - ye ke? apasal aku tak tau pasal petua tu? huhuhuh tapi aku ni darah O..rasanya risiko tu ada tuh....

Hunny Kitty said...

NANA - aah dah sopping dah..dah nak melangkah ke 20w pun....kalao tangguh lagik bankrup la...

Hunny Kitty said...

erin - fuh3333 mintak jangkit la 'sakit spesel' ni kat erin

Hunny Kitty said...

oshinz......hehe tau tak pe~

Hunny Kitty said...

nad - mmg selamat..esok p midV pun selamat jugak la nih

Hunny Kitty said...

Mimi - baju anak itik tok wi tu comel kan? itulah baju pertama yg masuk bakul

daddy - sedang merambangkan mata la nih

jajaOHgon said...

wahhh dah beli... mcm2 kaler yer... tapi dari baju tue mcm baby boy jerk.. ehehe...

kita beli sume wane putih... :)

beli sikit2 tp every month sbb brg2 baby ni rega boleh tahan...

selamat bershopping

Hunny Kitty said...

jaja - dah tu yg makan umpan..beli je la~ haha

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...