Tuesday, March 13, 2012

:: Perut Saye Ketat..Tapi Saye Suke!! ::

Baju kebaya masih muat cuma butang je meregang...pinggang maintain ramping tapi perut ke depan!!! Suke3...

Hari ni p checkup..alhamdulillah everything was fine. Cuma nurse agak membebel di situ bila berat naik mendadak...selamba je jawap "hari tu dah turun 5 kilo..ni naik 2 kilo je..oklah tu kan?" - sambil ketawa.


[antara menu wajib setiap pagi]

HB nasib baik cukup-cukup makan. Kalao tak kene lagik la jawapnya. Itupun tak berapa cukup kalao 12 kan cantik skit. Tak pe leh usaha lagik!

Baby suka ngusik mama dia time boring. Bila papa dia pegang..dia diam. Sediam-diamnya. Takut ngan papa dia la agaknya. Hehehehehehe.....

Skang ni telah ngidam nak travel ngan hubby. Sebab hari tu tak dapat p travel sbb masuk kuar spital. Kali ni macam nak 'balas dendam' nak berjalan sakan!

Next appoinment in 2 weeks nak jumpa dokto kat KKIA tuh. Tah jumpa pasal apa tak tau la. Yang penting baby sihat. Tak sabar nak skodeng baby hujung bulan nih. Nak tengok apa dia buat dalam perut mama dia sebab dia suka buat pusat mama dia geli-geli. Kayuh 'basikal' dalam perut mama dia agaknya nih....notty2222.



Skang ni mood makan bertambah. Tapi tak suka makan waktu malam. Tekak tak best kalao makan waktu malam. Kalo malam nak alas perut carik buah je. Makan berat? memang lepas 530 takkan lalu makan berat. Nampak makanan macam nak membuwekkkk je!

Haritu bei susu ENFAMAMA..tapi belom minum lagi tot of nak start minum malam nih. Sebab rasanya macam susu HL (itupun masa test rasa kat midvalley).





next entry rasanya nak citer pasal citer seram la...dah lama tak citer kat korang citer2 seram/agak seram. Benda ni pun baru jadik. So...rasanya bolehla bercerita. Assalamualaikum!!!




ok..say Assalamualaikum to my Bump!! ngeeeeeeeeeeeeeeeeeee~














Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

19 comments:

.:shura shushi:. said...

Alahai comelnya perut dia :)

Nadya Zahid said...

beb, ckp kat nurse tu jgn bising2 bleh?stress i dgr..hahaahaha..dh la dulu mase kite muntah truk..xlalu makan..i pon turun 5kg..now adeskit selera makan..tp mmg mlm i x lalu makan..sure mcm nak muntah...
cute u baby bump :)

LittleSunshine said...

cute ...dulu xnmpk lg..hihihi..tk cr

Hunny Kitty said...

shura - bak kata hubby SEXY!

nad - ai ckp la tu tapi dalam bentuk yg FIRM...hehehehe..tu la member cakap..makan je selagi ada selera..ni nak makn je la nih! :P (bila kita nak amik gambar perut sama2??)

liza - haah..baru nak naik~

Hunny Kitty said...

shura - bak kata hubby SEXY!

nad - ai ckp la tu tapi dalam bentuk yg FIRM...hehehehe..tu la member cakap..makan je selagi ada selera..ni nak makn je la nih! :P (bila kita nak amik gambar perut sama2??)

liza - haah..baru nak naik~

~ NANA ~ said...

comel perut!

alaaaaa terliur tgk roti canai tu :(

Hunny Kitty said...

nana - roti canai wak ni mmg sedap sangat222222 kuah dia la yg 'berhantu' tuh!!!

comel ke? trimas2

Syima Syaz said...

nurse kat malaysia ni mmg mcm tu la raden... bingit!! doc pun bingit!! i lagi suka gi klinik private, bagi kita idea, suggestion, sambil senyum2 n bagi kata2 semangat... tu baru btl!!

takpe2..janji u dah sihat n dah ada selera makan. i pun dah naik 3kg within 2weeks...hoyeh!!!

Hana Soffelia said...

Tomorrow i pun kena pi check berat, if naik lg confirm doc suspek ada diabetic n disuruh minum air gula. Samalah dgn u pg2 breakfast suka hadap roti canai. hehe

Baby bump comel!

cha said...

eeee bestnya dh nampak perut. mesti comel je u :D

erin moshimoshi said...

alahai nape cmel bab bump u !!!
mesti gugurl ..erin dpt rasa gugurl la .... :)

Renee Meow said...

eeee baby bump chomels.. :)

Hunny Kitty said...

syim - ai naik 1.5kg je sejak sebulan lepas pun dia ckp BANYAK sangat dah tuh. hehehe u naik pun tak mendebab...hehehe

Hunny Kitty said...

hana - ni baru lepas bantai 2 keping roti canai nih....dulu sekeping pun seksa nak habiskan skang ni....2 keping tak cukup

Hunny Kitty said...

cha - hubby tak ckp comel,,,dia ckp SEXY

Hunny Kitty said...

erin - kalao la awek...jawapnya hello kitty la semuanya~

Hunny Kitty said...

renee - fuh3333 kasik tempias kat u!

jiejie said...

rasa macam nak ada baby lagi la pulak!! saya suka pewut awak!! ngeh3... mi i miss u!!!!!!!!!! hug n kisses.. muah

Hunny Kitty said...

ggkeJoJo - sila2 ada bby lagik hehehehhe.....miss u too g...xoxo

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...