Saturday, January 9, 2010

:: Tak Bujang! ::

2330 .....
aku keluarkan hempom aku dari dalam beg. 15missed call!!!!
erk...aku check "Mr Kitty" erkkk erkkk....aku check sms : "Awak call saya balik nnt"
Aku sebenarnya time tu tengah seronok berkaroke....
aku keluar ke koridor...tempat yang ala ala diam skit.
Aku call Mr Kitty ...

"Awak kat mana nih??" Mr kitty tanya
"Ermmmm ermmm..umah Nane" - Tipooo!!!!
"Oh.....saya on the way balik KL"
"What????"
"Saya on the way balik KL...."
"Eh...kata seminggu kat sana?????" - terkejoottt
"Tak jadik...saya ngan dia nih..bawak dia balik KL" - katanya.

Dan time time tu jugaklah aku tahu bahawasanya impian dan harapan BUJANG aku MUSNAH!!!
"Sekejap lagi saya nak jumpa awak....bla bla bla bla" panjang hujahnya adalah lebeh kurang 10 menet jugak kami berbual.
Ada sekali sekala aku bercakap lak ngan Miss Saiko tu. Hadoiiiyaiiiiii!!!
MASALAH!!!
Aku dah atur jadual skit nyer cantik untuk pai next week!!!!

Dah Mr Kitty suh aku berbuat baik dengan saiko tu la ape la...ehhh tak de kije aku heh!!!
Dia suh masak untuk si saiko tu...nasehat buleh...MASAK??!! Wayyyyyyyyyyyyyy NOOO!!!!!

Balik dari acara boling + Karoke aku g makan ngan kawan kawan aku. Melepak sampai kul 0137. Hempom sengaja aku tinggalkan dalam kereta!
Mr kitty call aku dalam 10 menet lepas aku bertolak dari Bangi. Dia tanya kat mana. Aku cakap kat Bangi. Dia ngat aku melepak ngan kawan kawan dia...padahal..TAK!
Dia suh aku datang jumpa dia. Aku cakap MALAS!
Dah tu...?????

Baru je berangan nak berbujang bujang. Last last????????????
Hadoiiiiiiiiiiiiiiiiiii Mr Kitty....apa la anda nih??
And know what?? aku rasa dia ada something BIG yg dia sorok dari aku.
Dia nak g anta keta cat on Monday. Padahal aku tau duit dia tak cukup lagi 500(RM). Aku tanya mana dapat duit? JAWAPAN dia : ADALAH...HA HA HA~
Haih?? dah jadik GIGOLO balik macam dulu dulu ke??

3 comments:

hanilopiplopz said...

x baik menipu~ haha

F A R Y N said...

ko masak je...taruk cuka & garam byk2...hahahaa

Dia.Honey said...

hani : terpakse......huhuhuhu



vin : kijam siott ko masak la...lepas tu kita g melawat!

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...