Tuesday, January 26, 2010

:: Cakap Kuat Kuat ::

Cakap Kuat Kuat ... ini adalah promosi terbatu dari TM untuk korang semua tau!!! Mana aku tau?? aku tau la sebab aku buat product terbaru untuk TM....kenapa?? tak percaya??? PERCAYALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH~!!!!

























Di satu petang semalam sewaktu aku dalam LRT .... orang ini telah bercakap sekuat kuat kuat kuat kuat kuat kuat kuat hati! Aku tak kesah kalau orang nak bersembang....bergurau..berbual...cakap puas puas...apa apa je la yg seangkatan dengannya. Tapi jangan la berbuat demikian di dalam pengangkutan awam. Nak cakap boleh tapi jangan la sampai ke hujung gerabak 4-koc pon leh dengar!!!!!!!





"U tau....dia print my picture...nak bagi kat dat guy. Eh.how old is he haa???? If nak my picture just ask la...tak perlu suruh orang lain print it out for u...bla bla bla blaaaaaaaaaaaaaaaaaa"


"what time is the flight? 8pm?? meaning 12 la kat sini kan? ok have to do raincheck la later"


"I dah lama nak pegi vac....i really need to go far far away la!!!"


KEPALA PISANG ko!!! habis semua orang dengar!!! Aku sampai rasa macam nak muntah kat dia pon ada....paling dasat part dia dok la ulang citer orang print gambar dia tu.....hadeh laaaaaaaaaaaaaaaa..........aku ingat sepisis cenggini dah tak wujud lagi atas sebab kesedaran sivik yang tinggi di kalangan rakyat malaysia...rupanya...ada lagik...aku yang mempunyai tone suara yang tinggi ni pon ...tak buat cenggini. Have some respect to others la kak (oppppssss aku cakap omputeh ke????)


gambar selepas kejadian sebab bateri hempom dah habis :

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...