Tuesday, January 19, 2010

::..and i cried...::

19/1/2010
1215
Ospis

kadang kadang aku terasa yang macam macam aku dah lalui terutama dalam personal life aku yang complicated nih.
Baru je sang Beskut buat aku menangis dengan kata katanya.......



[11:55] MunchYs: sebab tu gak ke hunn tak jadi kawen?
[11:55] MunchYs: maaf klu Mun tanye camtu
[11:56] MunchYs: klu Mun tak tanye.. nampak la Mun tak amek berat
[11:56] MunchYs: :)
[11:56] Hunn: haah the gurl bnyk tlg pasal duit
[11:56] Hunn: and yes...pasal ni la tak jadik kawen
[11:56] MunchYs: hurm..
[11:56] Hunn: one of the reason
[11:57] MunchYs: Hunn cam jenis ske kasi penyapu kt rumah sebelah, sedangkan umah sendiri berselerak
[11:57] Hunn: tak faham
[11:58] MunchYs: hurm.. Hunn ni cam jenis ske puaskan hati org lain, tapi tidak hati sendiri
[11:58] MunchYs: utamakan org lain.. tapi tidak sendiri
[11:58] MunchYs: tapi , maaf klu Mun salah ckp
[11:59] MunchYs: tu ape yg Mun rasakan.. :)
[11:59] Hunn: wuwuwuuu u make me cryyyyy
[12:00] MunchYs: Hunn.. sowie..
[12:00] Hunn: ishh tak de hal la
[12:00] MunchYs: tak bermaksud cam gitu..



..and i cried.

No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...