Thursday, June 26, 2014

:: Review Rasyid & Ana Tour Service ::Ai mula mengenali Kak Ana di Aonang sewaktu percutian ai di sana.
Kak Ana ni sangat peramah orangnya. Berasal dari Pattani dan fasih berbahasa melayu.
Pakej yang kak Ana tawarkan adalah serendah RM530-RM550 seorang untuk 4Hari 3Malam. Dimana pakej itu termasuk : Penginapan,Island Hopping (boat transfer,snokerlling gear, buffet lunch), Elephant Ride dan City Tour. Kanak-Kanak di bawah umur 2 tahun adalah percuma. me & Kak Ana...sweet kakak! Masa ni kat kedai makan milik Kak Ana. such a harworking and strong lady.


Murah tau tak pakej nih!
Kalau kata korang nak custome pakej sendiri pun boleh macam yang kawan opis ai baru buat minggu lepas. Ai rekemen serive Kak Ana pada beliau. Beliau bersetuju bila Kak Ana tawarkan harga serendah RM200 seorang untuk Island Hopping (boat transfer,snokerlling gear, buffet lunch), Elephant Ride dan City Tour termasuk makan!

 Barracudas - khidmat island hopping melalui Kak Ana juga. Tourguide macam Bornt Parale. A young dad with 2 years old daugther. Fasih berbahasa Melayu,Inggeris dan Siam.

Kak Ana boleh dihubungi melalui Call atau WhatsApp di +66 084 8488137 atau +66 084 8426211 (ai selalu ctc Kak Ana guna number nih)

Kak Ana juga ada tawarkan pakej ke Phuket dari Aonang kalau uolls nak. Harga pun murah tak silap ai RM500 pergi balik dengan sebuah Hi-Ace.

 Hi-Ace yang bawak kami city tour

Service TIP TOP sebab Kak Ana sendiri turun padang untuk check quality service dan dia sendiri akan bertanya kalau ada kurang dan sebagainya. Kalau kata uolls malu nak contact Kak Ana, uolls boleh email ai - s0undl4cks@gmail.com

Pekerja-pekerja tour kak Ana boleh berbahasa melayu dengan fasih. So in terms of language? Tak de hal la!

 

 antara hidangan di kedai makan Kak Ana Ini pula pandangan seberang kedai Kak Ana. Tempat berlabuhnya Star Cruise

So..nak pegi Krabi? Aonang? Phuket?
Rasyid & Ana Tour Service ada.....jangan takut-takut nak call sebab kak Ana ni baik orangnya.


 

Pasar Malam Krabi. Kat sini amat sesuai kalau uolls nak beli cenderahati,tshirt dsb sebab harganya jauh lebih murah.

Selamat maju jaya Kak Ana!Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

No comments:

Top Post