Wednesday, June 25, 2014

:: Percutian Budget - Memandu Ke Krabi Part 5 ::

Sambungan dari

....fuh panjang sungguh cerita perjalanan kali ni.
Rasa macam nak pendekkan je sebab dah tak larat dah. Hehehehhe


Ingat lagi tak yang kami menginap di TimberHouse Aonang?

Ye....kami bermalam selama 2 malam.
Percutian kami di Aonang adalah sebenarnya sebuah PAKEJ.
Pakej itu termasuk : Penginapan,Island Hopping,Jalan-jalan Bandar Krabi
dan pakej yang kami dapat ni amat berpatutan dah murah uolls!!! RM berapa? RM tak tercapai dek akal uolls....
Ai memang SANGAT recommend kat uolls servis dari Rasyid & Ana tour Service nih.
Ai akan bercerita lanjut tentang pakej yang disediakan oleh Rasyid & Ana Tour Service di entry seterusnya nanti.


Okay...sementara menunggu cerita tu apa kata sekali lagi ai belanja uolls gambar-gambar di Aonang.
Boleh lah ek? Ek?


Aonang agak tenang ketika ini mungkin sebab Bangkok tengah bergolak time kami sampai



perkara pertama yang ai buat masa sampai Aonang...
Cari myLovely Pino!



Lepas dapat moto...makan pancake!


nutella pilihan hati tak de yang lain dah

coconut shake pun sodap


malam p isi minyak moto


lepas tu p makan kat KL restaurant


btw..ai sewa moto kat sini


comel kan kawan baru KureSya..

ok..sampai jumpa lagi.
Nanti cerita pasal Rasyid & Ana Tour Service
Review TimberHouse Aonang
ngan cerita Island hopping dengan mimi yang amat mencabar keimananku....huhuhuhuhuhuhu

til then....tata


No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...