Thursday, June 5, 2014

:: Review B'Vite - Saya selamat dari SunBurn Sepenuhnya! ::

Ingat lagi tak ENTRY yang ini pasal produk B'Vite? Meh sini ai nak bercerita ngan uolls pasal produk nih. Rasanya dah tentu sedap. Hasilnya? Jeng3.....Ngeeeeeeeeeeeeeeeee


Beberapa minggu yang lepas ai telah didatangi oleh seorang brader macho dari pos laju yang menghulurkan ai sebuah bungkusan. I tertanya2 apakah perutusan yang dibawa? (amboi....kalah cerita nujum pak belalang nih...)

So..ai pun bukak la bungkusan tersebut. Di dalamnya terdapat 2 botol pink gelap. Ai pun belek2 la...."B'Vite"...





Apekah bendanya ini??? Mari kita lihat :


Ye.................dengan 6x stemcell ia dapat membantu menghaluskan kulit, memperbaiki struktur kulit terutama parut atau luka ringan. Selain dari mencerahkan kulit juga (yang ni ambil masa ye.....rajin2 amalkan pasti berjaya)

Adik ai jugak ai suapkan B'Vite ni kat dia. So far jerawat dia kering dan beransur hilang. Dah segala jenis macam produk sampai ubat doktor kat klinik dia guna tapi tak berkesan. Last-last bila ai suapkan dia B'Vite kering pulak jerawat beliau. Hehehehee

Yang paling best, dengan B'Vite nih ai berjemur nuuuuuuuuuuuuuuuu haaaaa kat pantai Ao Nang yang super panas tu....TANPA SUNBURN uolls!!!!! Langsung tak sunburn, kulit pun tak kering. So lepas ni sesiapa nak bercuti2 di pantai yang panas dengan matahari sila la amalkan B'Vite ye....so kulit anta tak terbakar!


dan.............semakin bertenaga!

So marilah membeli beramai2 ye



HARGA :
RM 33.00 (WM) & RM 35.00 (EM)
BRD 18.00 (BRUNEI) & SGD 18.00 (S'PORE)

LINK :
Secret Laxing By Legacy Secret
BVITEHQ
LegacySecretTrading


Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

1 comment:

Azhafizah Md Nor said...

terbaiklah B'Vite dari Legacy Secret Trading :)

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...