Monday, June 9, 2014

:: Cerita Panda - Panda Malaysia Sedang bersiap sedia untuk dilawati! ::


20 June 2014
Panda-panda ini boleh dilawati di Zoo Negara Malaysia!


Sekarang ini panda-panda berkenaan sedang cuba mengadaptasi kawasannya yang baru.
My brother sedang berusaha keras untuk memastikan panda-panda ini bersedia tepat pada waktunya.




walaupun tak sama dengan tempat asal, hopefully derang boleh adapt.

 

Comel tak??
Trimas my brotha for the pic! Dia ngah train the pandas sekarang nih~


p palang s : sekali lagi saya merayu kepada semua pihak tolong lah jangan politikkan isu panda nih ye. Yang juta2 tu bukan kandang panda...panda-panda ni tetap duduk dalam kandang besi standard je (mungkin sejuk la sebab beraircond kerana itulah natural habitatnya kena sejuk). Yang sebelihnya adalah untuk keselesaan pengunjung yang datang nanti...kalau dibuat tempat tak selesa etc nanti orang complaint pulak.....tak gitu?

so......peace!

Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

3 comments:

DYatie said...

Hehehe. Brother u dah pegi? How much eh masuk? Errr. X amik tau sangat pasal panda ni.

Hunny Kitty said...

my bro is the keeper to the pandas @dYatie

Azhafizah Md Nor said...

wahh bolehlah melawat panda lepas ni.comelnye!

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...