Friday, September 5, 2014

:: Cabaran 30 Entry : Hari 2 : 5 Cara Memenangi Hati Saya ::


Tak susah sebenarnya nak memenangi hati ai ni tau...meh sini ai bagi 5 cara out of beratus-ratus cara yang ada.



1. Fahami minat ai.
Memahami minat ai terhadap Hello Kitty & Autoshow/kereta. Sebabnya muncung ai boleh jadi sedepa kalau ai dilarang membeli brang kesukaan ai.


(saje je letak gambar di atas #throwback KLIK SINI)


2. Tahu kemana ai suka pergi.
Ai jarang sekali minat bershopping kat shopping complex kecuali tempat tu ada Hello Kitty store, ai lebih suka dibawa ke halfcut!



3. Anda panas baran? Hentikanlah!Ai paling tak suka orang yang panas baran. So jangan nak tunjuk sangat perangai panas baran/keras kepala depan ai...sorry u takkan menangi hati ai.
4. Pandai bercakap tapi bukan benda yang mengarut
Tarik minat ai dengan skill komunikasi anda tapi ai tak suka if uolls bercerita seswatu yang pada ai 'bullshit'


5. Jujur
Ai sukakan orang yang jujur dalam membina relationship dengan ai. Bukan semata-mata kerana ai siapa atau sebab nak korek rahsia+nak jadi tali barut. Tikam belakang ai? No NO NO! Dah burukkan ai tetiba nak berbuat baik semula? It's a BIG NO for me. Kalau tak suka tak sah mula - senangkan?





No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...