Monday, September 8, 2014

:: Cabaran 30 Hari : Hari 5 : 3 Perkara Yang Anda Ingin Katakan Kepada Bekas Kekasih ::

Oh..soalan yang agak mencabar jugak nih. Hahahaha ye la nak cakap kepada bekas kekasih yang mana satu ek?????

yang pertama ke yang last before kawen nih?? Meh jap pk.....secara general boleh la ek!




1) Bayar balik segala hutang piutang kau kat aku....kalau pinjam seringgit dua...boleh la aku pejam mata...! Ingat sikit ek...aku tak halal tau hutang ko tuh...tolong jangan buat lupa!

2) Kepada mereka yang tidak berhutang, jangan takut berkawan dengan ai ok....i dah moved on. Hahahahahaha

3) Jom buat gathering! buahahahahahaha

tu je la kot...tak de benda lain lagi dah nak cakap. kalau boleh nak ulang part utang tu je....kbai




Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

3 comments:

Cik Puan Fairul said...

part utang sila jelas kan okeh..xberkat idop..hehehhehe...

salam kenal

Cik Itah@RRP said...

salam. ya...bayar balik hutang tu..hehehe :P

singgah sini. terima kasih sudi jadi sponsor :)

Syima Syaz said...

Sabar laaaa ex i pun ada hotangg...aritu dia add i kat fb tp i buat status perli2.. (pasal dia post gambar gi honeymoon kat europe...cissskek betul!!) trus dia delete i...

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...