Tuesday, September 2, 2014

:: Autoshow 3 hari berturut-turut ::


Assalamualaikum & Hi!
Penat tak habis lagi walaupun asalnya balik bercuti ke kampung incik pinky sambil berkenduri dan berautoshow........penat sangat tak terhingga nih!!!


29/08/2014
Gerak dari KL ke Taiping Subuh.


30/08/2014
Sampai Taiping jam 0730. Tak rehat pun..lap-lap kereta then bersiap nak pegi kenduri Hazea.
1200 Bertolak ke pantai remis. Tahniah hazea!!




balik dari kenduri hazea terus balik Taiping. Bersiap sedia untuk Autoshow RnR Bagan Ajam pulak. Maka bertolaklah kami ke Bagan Ajam. Sampai di sana jam 1800......setup semua


  autoshow kali ni memang agak mencabar minda bila Mimi asyik nak mengamuk aje. Tapi ai buat kawan baru termasuklah seorang mak cik dan pak cik.

Terima kasih buat Intan yang beriya sangat minat dekat kureSya


selesai autoshow pada jam 0000 - Merdeka Day. Alhamdulillah rezeki kureSya...ada jugak tempat di hati juri. Trimas GM Events!

Sampai Taiping dah kul 0130 macam tu la......rehat! zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

31/08/2014
Disebabkan lama dah tak join konvoi kenduri kami pun decided nak join konvoi kenduri hari ni walaupun sebenarnya ada autoshow kat Tapak Ekspo Seberang Jaya. Tak larat sama nak ngadap panas tu......p kenduri la.

Memula kami p Pengkalan, Ipoh.
Tahniah Ajim....














Lepas dari Pengkalan, kami bergerak ke Sek Izzuddin pulak



Balik dari ipoh dalam jam lebih kurang 1600. Terus balik Taiping. Rehat sekejap, lepas Maghrib keluar semula sebab teringin pergi Taiping Mall yang baru dibuka. Sikit punya jem la!!!!!!

Lepas habis shopping, lepak makan yong tau fu bomba.
Sampai rumah semula dah kul 0000. Pack tak jadual ai so far????

01/09/2014
Pagi-pagi dah bangun setup KureSya untuk Autoshow Dataran Sungai, Parit Buntar.
Maka kami pun pergi la parit Buntar. Sampai je sana sikit punya lapar la.......seup semua, tinggai je kureSya kami p makan. Panas tapi berangin hari tu.....

Autoshow kali ni habis awal jugak la sebelum Maghrib. Alhamdulillah rezeki KureSya masih ada. Mungkin sebab Mimi tolong Mama dia lap kereta kot....hehehe









trimas organizer and tahniah kureSya..

kami sampai semula kat Taiping jam lebih kurang 0745. Rehat sekejap sebelum pulang semula ke KL. ?Bertolak jam 2030 nak tau kami sampai KL kul berapa? 0200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Letih teramat ok.....tak tau dah nak kata apa....jem maha teruk!

apa-apa pun itulah kisah percutian kali ni yang super busy dan jammed!
sekian terima kasih!







Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...