Friday, September 19, 2014

:: Cabaran 30 Hari : Hari 16 : Siapa, Bagaimana Anda 10 Tahun Lagi ::




Umur : 10 tahun lagi umur ai bakal hampir ke 40 tahun. mungkin juga dah tak ada kat dunia...mana la nak tau kan?
Anak : Masa tu mungkin dah ada 3-4 orang anak kot.....
Kerjaya : tah-tah dah jadi suri rumah sepenuh masa.
mungkin juga time tu ai jadi seorang bisnes woman yang berjaya. jual apa? haaaaaaaaaaaaaaa...bukak halfcut or tuan kepada sebuah cafe comel bertemakan Hello Kitty.
Hehehehe.........
Rumah : sebiji rumah aparment dan sebiji rumah teres (jadilah)

dan semoga saya dan keluarga murah rezeki dan sihat mental dan fizikal.

tak reti la nak cerita 10 tahun lagi....tapi so far tu je la dalam bayangan.




watermark

1 comment:

Karya Mahirah said...

Semoga semuanya dipermudahkan...

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...