Tuesday, November 22, 2011

:: BBF Wedding - Wawa Wahab ::

Lepas dari kenduri Puan RamaRama Lyn....me n my hubby terus ke tempat kejadian

v
v
v




Congrats the super gojes Wawa & Hubby Acop!

sangat mengujakan! My hubby also dok puji2!! Majlis u bebtul menangkap hati my hubby! hehehehhehee


The hanging wishes!


PhotoBooth yg ai LIKE~!


centerpiece


pelamin n perantin dari jarak jauh


the caterer


photobooth lagik!



bergambar kat photobooth buat kali keberapa tah!


the walkaway!


pelamin yg simple yet eye catching ~!


the Gift...


trimas wawa & hubby n family....
T_T tak sempat nak bergambar ngan perantin! Perantin termat busy...but ai faham..been there done that!
by the way..suara u sedap!!!!!

sweet je nyanyikan lagu shiela majid unplugged untuk hubby u!



Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

14 comments:

+ Diyana J. + said...

Menariknya idea photbooth & hanging wishes pengantin. Thanks for sharing! :D

Hunny Kitty said...

my pleasure diyana

Khairiyah aka Kerry said...

kitty,,nampak mirza tak?hahaaha
die kwn dgn wawa tu, n wawa tu penyanyi band kolej.hehe.tu yg kenal dgn mirza sbb mirza main ape tak bass kot.lau i tak p penang,mesti boleh jumpa korang kan :(.

Renee Meow said...

wooOoowwwww.. mmg best la wedding wawa..! very unique..! ala nyesal x pegi....huhuhuhu... T_T

Hunny Kitty said...

tak perasan lak..tapi....dia ke yg main gitar? hurmm....hehehehehe~ patot la suara wawa tu sedap.....penyanyi band rupanya

Hunny Kitty said...

dato..apsal tak pegi?

wawa pucca said...

awak
thanks for coming dear! hehe
sorry tak sempat snap pics.

i love all the decos too!
nyanyi tu hentam2 je haha
btol la kata kerry,
i penyanyi band dlu
husband i gitaris

kerry tak dtg g penang kan
mirza ada btau

btw, centerpiece tu i ngan husband diy tau! hehe

babe, blh tak nak u email i all the pics? i tekan right click nak save, dia nak cakar i hehe

azwawahab86@gmail.com
please pretty pleaseeee

Hunny Kitty said...

nnt ai upload kat facebook .....heheheh tu la tak sempat nak bergambar2 tapi dia dah berjimba jimbo kat PB u!! heheheh

Asfiza said...

hai hunny :)

yup,as tgh cari MUA untuk nikah..

anyway..salam perkenalan..:)

Hunny Kitty said...

u dah survey2 MUA yg available ke belom

Asfiza said...

belum hunny...sbb tak tahu..huhu

Hunny Kitty said...

oh ye ke? i leh recomended few ppl if u nak

Asfiza said...

boleh jugak :)
hunny emel as kt ct_norasfiza@yahoo.com.my

Hunny Kitty said...

nantikan auto entry esok pagi ye~

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...