Monday, November 21, 2011

:: BBF Wedding - Butterfly Lyn ::


di satu tengahari yang damai 20.11.2011
me n my hubby pegi jalanjalan kawen kawankawan ai..sorry to others yg i cant make it!
I wish i had a teleport machine! T_T


dewan beringin yg famous sampaikan time ai nak booking for my wedding the dewan dah penuh for the WHOLE year 2011!!!!


~the Rerama Pelamin~


~the entrance~



~the perantin~


~the caterer~


~potong kek rerama~


~the cute cake~


~the pelamin dari jarak dekat~


~oh! rama rama~


~di atas pelamin..pstttttt kerusi sama la~


cake ramarama


giant butterfly!


the GB



~the doorGift!~


~me with LynRamaRama~





Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

7 comments:

♥ balkidz_hunny ♥ said...

bestnya dpt pegi wedding lin. i tak dapat pegi lah :(
ehh, guestbook die lawa laa..

kaklong said...

menarik nyer kenduri ni...jeles tgk cik kitty jumpa cik rama2 kan..heheheh :)

Hunny Kitty said...

kenapa kak long tak dtg?

Syima Syaz said...

eh... bila masa u bergambar dgn lin? tak tau pun...

Hunny Kitty said...

msa nak balik i ternampak kawan ai kat dewan tuh...ai pun kuar la dari kereta...p jumpa member ai..sembang2 tup2 lyn ajak amik gamba...hehehehe lekas2 la amik

Renee Meow said...

chanteknyer linbutterfly...! cute giler byk butterflies.. :)

Hunny Kitty said...

tu la pasal dato..dress..kek..pelamin...HB..semua ada rama2

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...