Friday, November 18, 2011

:: BBF Wedding - Hidayati ::




Citer p kenduri Yatie ni macam kelakar skit...sebabnya kami sampai di KLANG seawal 3 petang!!
Tapi..tetibe tah cenggane leh SESAT sampaiiiiiiiiiiiiiiiiiii PORT KLANG! sampai dah separuh give-up la jugak...



Masa ON THE WAY nak balik kononnya dah tak jumpa la umah yatie nih....tetibe.....kitaorang terjumpa tempat fav kitaorg berdua!







HALFCUT!!! yeah~


...seee GINO yg RARE!




..halfcut ni best giler..tapi mesti rege meninggal! Siap ada passo 1 body tuh! kalao banyak duit ai dah angkut dah tuh!!!!!


jom citer part paling  best.....lepas dari amik gambar halfcut tu...kitaorg pun plan la nak balik....tetibe....!!! Leh pulak ternampak care4 padahal masa datang tak nampak!!! Lalu jalan yang sama nih!!!!

Nampak PETRONAS!! terus masuk belakang...last2 lagik 5 minit kul 4 kami sampai kat rumah Yatie!!



ape ape pun...ayam goreng berempah tu memang SEDAP!!!!!

so..let's enjoy few pictures!


~the guestBook table!!~


~the guestBook~


~the pelamin~


~the perantin~


~Kek Lapis Sarawak yang YUMMEYH!!!!~

last but not least..TAHNIAH Yatie & hubby!












Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

1 comment:

Cik Zimie said...

hah kek lapis.nape i tak dpt haritu.waaaa bestnyeeeee

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...