Tuesday, October 18, 2011

:: Idea Pelamin ::

-->

Idea ni ai dapat dari Cik Ana Farhana
mengumpulkan koleksi pelamin-pelamin anganku menjadi realiti BBF (blogger brides forever!!)

antaranya ialah...
















pelamin Puan Nana

pelamin Puan Lisa



last but not least....MY PELAMIN ANGANKU yg menjadi REALITY!







Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

7 comments:

Fariza said...

cntiknya mrk punya. jealosu tau.

Cik Zimie said...

cantik2 semuanya.nak2 yang last tu ade teddy bear hello kitty.rasa nak curik je teddy bear tu kuikui

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

soo in love dgn pelamin puan nana =)

Fatin Farhana Binti Ramli said...

ni yang da start berangan ni ..

.:shura shushi:. said...

berangan itu INDAH ;)

Hunny Kitty said...

fariza : heh tau tak pe

zimie : hahahaha....tu la nak curik tapi tu hari awak tak mai punnnn

marea : hehheheh nais kan?

fatin : teruskan

shura : yessss

aTy _faRed~ said...

suker semua..!! rindu pulak dolu2 mase kawen pasal pelamin..nak amik gambo atas pelamin lagi rasenyer..eerr..pakai baju pengantin n paling penting ngan asben yg same..;p [asben selalu marah kalau cakap macam kate nak besanding lagi] huhu

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...