Monday, October 31, 2011

:: 6 Bulan!!! ::


Pejam Celik Pejam Celik
..dah 6 bulan ai bergelar ISTERI!

[[happy 6 months anniversary to me!]]


Terasa macam baru semalam je dok seuk edarkan kad kawen..pos kat semua orang ..sebuk upload n tag dalam FB! FUH!!! Penat~




[[ i Heart my w-Day card so much!]]
masih tak lambat rasanya nak ucapkan TRIMAS skali lagi kat semua yang dah datang my w-day.

Trimas To all BBF yang sudi datang ke majlis ai yg tak seberapa tuh! Trimas sangat-sangat...terharu nampak ada jugak BBF yang sudi bertandang. Salah silap harap maaf ye~

trimas jugak kat pengapit ai Cik Manje & Best Man yang datang all the way from Tepen : AnnG

trimas to my BFF yang dapat luangkan sedikit masa untuk my Wedding. Jasa korang mmg di kenang

trimas jugak to my Kittians yang datang jugak eventho korang ada event lain kat Nilai time tu. Heart u guys!!!!!

Trimas to KC/UO3C and other car club serta autoshow members. Besh la korang!




ok...enuff with the TRIMAS2......hehehehehe

Banyak pengalaman yg lain n out of my mind yg dah ai lalui...yeap...ni baru intro!!!
So far....ai dah berpengalaman jadik WEEKEND WIFE (KLIK HERE)
dan baru berpengalaman menjadik DAILY WIFE bila awal bulan october my hubbyBi dapat kije kat KL...alhamdulillah~

seronok bila bangun ada hubby kat sebelah. Nak pegi mana ngan hubby tak leh pegi sorang-sorang dah.
Pagi2 bagun buat breakfast untuk hubby.
Balik petang siapkan makan malam pulak.
Kadang-kadang keluar hang out ngan member2
Weekend SENTIASA FULL!!!
Kalau tak attending BBF nyer wedding....hang out ngan BFF lak....seronok!

2-3 hari lepas baca guestBook..senyum2 kambenk ai..hahahaha tapi tak amik gambar. nanti nak amik la!  [[cerita guest book belom ada tapi kalao cerita table guest book dah ada la! KLIK HERE]]

[[my DIY GB]]



Lepas tu my HB masih ai simpan. Tapi dah kering kontang...tak terfikir tu hari nak lenyek dia letak dalam buku. Leh letak dalam FRAME! T_T

Jeles lak tgk satu handB ni ha....HandB cactus!! The blog owner cakap. After 6 SIX months..she still have her HANDBOUQUET....tapi dalam pasu lak!! Jelesnyerrr!!!!!!!!!!!



Sepanjang 6 bulan perkahwinan...macam biasa ai takkan terlepas dari mendengar soalan-soalan LAZIM rakyat Malaysia.

"DAH ADA KE?"
"DAH BERISI?"
"DAH PREGNANT?"
"BILA NAK ADA ANAK NI?"
"EH...KO BELOM PREGNANT KE?"



jawapan....sudah (sudah sudah la tuh) BELUM lagi!!!! Sekian. Sabar leh tak..ngat senang ke nak buat anak?! Payah woooo!!!!!!!

Selepas 6 bulan jugak. Tetibe alik dari kenduri Aliza, my hubby dok usha2 la blog2 BBF ..sekali dia cakap apa tau?

"Seronoknyer tengok derang prepare untuk wedding derang...macam macam idea..JOM KITA KAWEN SEKALI lagi!!!! leh buat macam ni!"

hahahhaha..my hubbyBi dah terkene virus BBF kah?!!! wakakkakakkakakaka.....

Well...selama 6bulan ni adalah bulan yang paling dasat jugak dalam hidup dari semua segi. It is like...building up my life back from Z E R O!


To all..doakan kami lekas2 dapat cahaya mata dan semoga hubungan ini akan berkekalan pai syurga dan semoga murah rejeki kami hendaknya....Amin~

ohh....i missed all those penat lelah memPREPARE my wedding....!!!!!!!

KLIK HERE for cerita-cerita kawen ai~



nota kecik giler : banyak lagik review yg ai tak buat ye?

Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

4 comments:

Hani Syahani said...

ade rase mcm nak tumbuk laju2 kan?
saye dah biase dah, kadang2 saye terpakse balas bise, sebab terpakse,hehe, kompom tobat dia tamo tanye lagi.
seplohkali jumpe dalam seminggu, seploh kali soklan yg same kan?? huh

Hunny Kitty said...

tu la pasainyer...ni nak balik raya nih....mmg kene kebalkan diri nih......derang tanya je..siap la....

Hani Syahani said...

kene kebal2! telinga kene pasang perisai, bibir kene pakai lipstik "merah2", hati kene kering!!

Hunny Kitty said...

sedang mempreparekan diri la nih~

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...