Monday, October 10, 2011

:: SPANX Pre-Order by Kerry Blogshop : :


Kerry's Blog Shop SPECIAL GIVE AWAY!

so apa syarat2 nya?senang ja..

1) Buat entry di blog anda dgn tajuk "SPANX Pre-Order by Kerry Blogshop" 
[buat yang tiada blog, boleh gune FB notes, n tag kerry di note tersebut.so b4 tu kene add
 fb kerryblogshop la ye:) ]

2) reka cerita se-kreatif yg mungkin mengenai SPANX..

3)link kery blogshop di entry tersebut.




·                     email link entry anda kepada kerryblogshop@yahoo.com.  utk tajuk emel pls letak : GIVE AWAY
·                     Pemenang hanya 1 je tau.tgk la if banyak entry2 menarik mayb kery terbuka hati nak tambah hadiah..hehe
·                     Tarikh tutup 30 September 2011 di extend sehingga 15 October 2011 yea kawan2
Hadiah nya?jengjengjeng......(bunyi paluan kompang)

*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



SPANX SLIMPLICITY LINGERIE STRAP CAMISOLE











WORTH RM200!!!!!!! 















WOW!!!! Nak hadiah Belated b’day buleh tak?? Hehehehheheh


Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Well...actually..hurmmm actually...MALAS nak tulis karangan yang Cik Kerry suh nih. Tapi dok asyik teringat-ingat kat 'tayar spare' maka dengan itu di kumpulkan segenap lapisan lemak tepu dan jugak selulit serta tenaga dalaman untuk menulis karangan yang tak seberapa nih.

Perenggan 2 :

Kisah SEBENAR ini terjadi pada last Chinese New Year baru2 ini.
Cenggini actually ai everytime CNY mesti p umh uncle ai untuk sambut CNY and ai akan pakai cheongsam!!!
So hari tu pakai la cheongsam....dah tu leh post lak gambonyer kat FB! tup tup ada org komen "Eh..raden apsal ko dah nampak macam kurus ek?"
**OH! Kebanggaan itu cuma SEMENTARA~ T_T ..sekali ada org reply komen. "Mana tak kurus? Tak nampak ke dia pakai benda BERPETAK kat dalam tuh?!!!"
DEMMIT!!! DEMMIT!!!!!!!!!!!!!!
bocor rahsia pakai KORSET!!! arghhhhhhhhhhhh!! sumpah tak nak pakai korset ngan baju nipis lagik dah! SUMPAH!!!!!!!!
Gila malu seyy!!!!Hurmm....alangkah baiknya kalao time tu ada SPANX! T_T (muka menangis nih)

Perenggan 3 :

Masa kawen tu hari pun pakai korset jugak tapi mujur la baju berlapis2 tak de la nampak sangat. Tapi kebenaran sebenar adalah satu penyeksaan. Kalau nak pakai korset ni hati kene tabah untuk nampak LAZAT dimata orang!!! hurmm.....alangkah baiknya kalao time tu ada SPANX!

Perenggan 4 :

Sila lihat gambar2 di bawah -
yang mana lebeh sesway ngan muka ai yang comel ini?

 

(ai di transform menjadi perempuan EPAL?)




(ai di transform menjadi perempuan berbentuk jam pasir?)




(ai di transform menjadi perempuan berbentuk buah pear yg kelat2 masam?)

and ai yg bertukar menjadi PEREMPUAN CANTIK apabila memakai SPANX yg Cik Kerry Seponser???






Perenggan 5 :

Wa-heyyy!!!! itukah rahsia oprah?! Siapa tak nak jadik macam celebrity??





Hopefully adalah orang nak bagi ai hadiah BELATED B'day kali ni...perhaps a SPANX maybe?! hehehehehehhehe



Perenggan 6 :

Berangan...Berangan..Berangan..........




oh...trimas Cik Kerry sebab buat ai syantek!! n bagi ai happy belated b'day nyer hadiah..oppssss!! (berangan menang!)

Perenggan 7 :

Well….sejak2 kawen ni…spare tyre makin banyak! Lemak tepu tak yah cakap la sedegil tuannyer...kulit2 oren juga mula kelihatan. Kadang2 rasa macam malu je berlumba2 ngan hubby siapa lagik CHAMPION!!!! 
Well..nak jugak nampak cantik depan hubby n sekutusekutunya. Kan?! kan? kan????Buahahahahhahahaha....welll.....ni dah jadik macam sesi luahan hati bukan karangan berangan dah...!! Muahahhahahaha......cik kerry help! :P

Perenggan 8 :

Hopefully…adalah rejeki org yg dah kawen nih..hadiah belated bday ke kan? Tak pon leh la buat persediaan – manalah tau leh pakai masa pantang nanti ke kan??? SPANX oh! SPANX

Well..THE END!









YEAY!!!!!!!













Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...