Tuesday, October 11, 2011

:: 2nd Post Wedding by Wan Mahazir ::

orangnya macam cina muallaf. tak lokek ngan senyuman. boleh tahan la jugak peramah. n sangat kental n sangat2 menerujakan. trimas kerana sudi mengcapture moments untuk kami berdua. trimas kepada tangga incik abam wan yang banyak berjasa buat kami juga.....OPPSSSS terbagi tau "susuk" gambar2 yg u amik lak!! hahahahhahahahahaa~







never dream of 2-3 kali post wedding!! but bila one day incik abam wan PM n bertanya "Bila nak potosut nih?" wahhh!!! terus roger hubby suh balik! ngeeeeeeeee~

trimas jugak kepada mybestman [[Robin]] sebab teman pegi beli belon yang akhirnya telah meletop satu bijik dalam kereta yg menyebabkan kedua2 kami pekak sementara!

maybe org ckp postWed ni macam tak berapa nak penting sangat...tapi rasanya macam best jugak! Ai memang tak de PreWed macam orang lain ada. Cos of cost n time (salah satu sebabnya). So balun postWed pulak!

well.......trimas again kepada incik Abam Wan yang sanggup bangun pagi2 n menjadi photoG n suami & ayah yang bergaya n berjaya untuk family anda.....

enjoy antara pics2 nya yah!!!!











lokasi : taman Bolton



Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

9 comments:

kaklong said...

kak long suke!...tp gambar pertama malu kak long....shem..shem....hehehe (ye la, kak long kan tak kawin lagi)...malu la...adoi....tetibe bisikan kata, malu ker...oppppssss...dah kawin leh la kan...auuuuwwwww ;p

erin moshimoshi said...

heheh nice :)

Hunny Kitty said...

kak long : gambar 1st tu kene idung je...edit nampak mcm kene semua hahahahah!!!

erin : trimas~

Nadya Zahid said...

cantek n soooooooo sweettttttt

Fariza said...

CNTIKNYA !!!
suka sgt.

LisaLisut said...

cantik! :)

Hunny Kitty said...

nad+fariza+lisa = hehehe trimas,,selebehnya ada kat FB

fitria said...

comel nye puan kitty..:)

Hunny Kitty said...

trimas22222

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...