Saturday, October 1, 2011

:: Promote - Kad Kahwin Anime!!! ::

Assalamualaikum dan selamat sejahtera frens/B2B/ex-B2B and all!!!!
hari ni ai nak promote sorang member ai...dia baru nak berjinak2 dalam industri BUAT KAD KAHWIN!!! (bunting..poster...pun dia leh buat)
sesape berminat nak tempah or nak upah buat artwork bla bla bla...printing/designing.....
leh la berurusan terus ngan tuan punya body kat :

FaceBook : Nik Dini Junaidi
Blog : Robin



ni contoh kad kawen testing2 yg dia buat untuk ai....hahahahahahaha......


ni gambar asal...



bawah ni kad+gambar yg telah di anime kan!!!!!

terbaik dari Robin!


ala-ala komik gitu....kalao nak ala2 lukisan manga pun dia leh buat!


comel kan?!!!!
maka dengan itu...sila la tempah!!!! weeeee~

Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

19 comments:

~ NANA ~ said...

wahhhh sgt comel!

Hunny Kitty said...

nana..leh la tlg promote2 kawan ai ni ye...hehehe

Renee Meow said...

WAH smart la..suke dia buat ala2 comic tu.. ;)

Hunny Kitty said...

aah dia mmg nak buat ala2 komik dato ....dato dah tempah kad? hehehhehehe.....sila2 promote! ngeeee~

Renee Meow said...

blum lagi tempah card.. nak tunggu next pameran pengantin..hehehe.. tp fiance suka yg style classic+elegant yg ada embossed2 tu.. ;) i follow the leader je..hehehe..

Hunny Kitty said...

ohh kelasik style...hehehhehe....tu pun memerlukan kekreatifan!

KAMIHIDUP said...

wow, kreatif, tadi ada jumpa kad kahwin ala-ala buku latihan sekolan. :)

miszatie said...

cantik sgt dear...comel !!!...miss atie adore dis!!

Hunny Kitty said...

KH : sila tempah nnt kalao berminat ..hehehhee

atie : haaa..berminat leh tempah nnt...promote kat member2 ke kan? hehehhehe

Fariza said...

WOW. comelnya. suka !!!!

tqahmisdar said...

cantik okey...suke! hehe

Gadis said...

mmg cantik..

suke tgk..=)

Robin said...

sape minat jgn segan2 text sayeeeeee.. weeeee~ tq

Hunny Kitty said...

fariza : heheheh nanti leh la promote kat kawan kawan....~

Hunny Kitty said...

tqah - mmg cantik...very need n kemas pembuatannyer...kalao berminat nnt bitau tuan tanahnya ROBIN ye....

gadis - yes indeed mmg cantik

Robin - teruskan usaha anda!

Robin said...

sy akan update design2 kad di blog shayeee...

NormaLiza Mah said...

waaaaaaa uniknyer...
cute cute.
singgah2 usha iklan. moga berjaya dgn berblog..
salam perkenalan.

Hunny Kitty said...

robin - goodd job!!
Liza - ai promote kan aje...heheheheh Robin!! ada org cakap good luck!

Robin said...

Liza : salam perkenalan.. tq2... *,..,*
Sya :errr.. tq2.. hehe..

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...