Sunday, October 15, 2017

:: Baju Nikah Pink ::



Fuh......................lama rasanya tak update blog sejak busy dengan tolong-tolong buat persiapan 2 mempelai sekali sejak hujung Ogos. Ni pun baru macam ada masa sikit nak sentuh keyboard.
Ada review yang tak sempat nak tulis lagi.

Banyak nak cerita ni dari cerita perkahwinan sampai la cerita bawak orang pergi honeymoon tour. Ni baru balik dari merentungkan diri buat kesekian kalinya, kalau jadi roadtrip lagi Jumaat ni makanya bersabarlah wahai blog ku yang tercinta ya.




watermark

1 comment:

Shafyqah Azry said...

cantik baju nikah warna pink lagi hehe

Top Post