Monday, October 16, 2017

:: McDonald's Hello Kitty Teapot Set ::

Haaaaaa... kegilaan yang baru berlaku di Malaysia. Tak sampai setengah hari Happy Meals toys boleh SOLD OUT kat semua outlet!!! Gila???


Memang gila..tapi inilah Malaysia.


Mujur dan kebetulan ai punya recent trip ke negara sebelah. Dah kebetulan McD sana keluarkan set yg berikutnya lebih awal dari Malaysia ai pun amik kesempatan la beli kat sana. Tak yah nak rebut² kat Malaysia dah. Ternyata sana lagi tenang.


(derang tak de keluarkan Tomica ye)

Kat sana sia dapat sticker okay. Cuma yang beza aturan keluaran (Hello Kitty Teko, Badz-maru, Melody, Pompompurin ) setiap minggu akan keluar 2 mainan terus. Kalau kat Malaysia dia buat keluar 2 mainan sekali....MAMPOIH!




So..uolss!! Yang minggu ke 3 punya toys ai dah ada..sapa.yg dah ada jugak? High five!!!!




1 comment:

Shafyqah Azry said...

comelnyaaa! geram sha tengok haha

Top Post