Tuesday, October 17, 2017

:: Tiket Legoland Percuma! ::



Haaaa...jangan tak percaya. 

Memang boleh dapat ticket LEGOLAND percuma!
 Dengan syarat korang beli 1 SNACK PLATE KFC. Setiap satu snack plate korang akan dapat 1 (voucher) ticket (kanak-kanak) PERCUMA.
Bermula 1 oktober 2017 sampai 31 Oktober 2017 (atau stok habis maka habislah).

expired : 30 April 2018

So, sesiapa yang berniat nak bawak anak p Legoland macam ai, leh la rebut peluang ni, tapi jalan la pulak p beli sampai beratus-ratus pinggan snack plate tu pulak nanti.




harga ticket semasa seperti di bawah :

// bayangkan berapa banyak korang leh save dengan satu ticket kanak-kanak tu//


Mimi nampak ticket tu semalam dia siap offer biar dia yang tolong simpankan punya tak sabar la tu nak pergi lagi la tu....


Punya happy tak terluah dek kata-kata Mimi time ni.

2 comments:

Yana MIB said...

waaa bestnyaa!! tq share...eh gbr last tu nice gila oke! haha

Hunny Kitty said...

cepat2 p kfc beli....banyak jimat u. saja je suh dia dok dalam tu..dia pun willing je sebab seronok punya pasal.

Top Post