Thursday, May 31, 2012

:: Mendobi Part 2 ::

Balik dari kerja semalam...sambil babysit Zahra, basuh baju baby...
ai suka sangat baju Tolly Joy punya detergent tu...sedap sangat!!!!!



cuci cuci part 2


dah last parat dah untuk baju....booties & mittens belum cuci lagi


banyak rupanya baju ai beli....tu la...main grab je!
ok..sila jangan beli lagi dah lepas nih...tunggu dia besar skit lak nanti.... =)

dats all for now..dua hari dah citer pasal basuh baju je...hik3

ok..assalamualaikum n bai..~




Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

3 comments:

Asz Miza said...

Wahhh..best..tak sabar nak buat mine punya plakk..Hehehe..

Hani Syahani said...

wah, cuci lagi...heheh

Hunny Kitty said...

asz - hehehheheh sila2222

hani - heheh sementara larat ni baik buat...tapi ni dah last part dah cuci baju...booties n mittens je yg blm cuci lagik..heheh

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...