Monday, May 21, 2012

:: Cerita : Barang Baby 1::


Tu hari bershopping kat ikea..




tup tup berkenan tgk bath tub baby nih...tanpa banyak soal terus amik!! hahahahhaha.
kelebihannya? NON SLIPPERY..dah test dah buat2 ala ala menggelungsur dalam bilik air..ternyata ianya 'stick' di lantai!
dalam pun tak slippery...baguih beli nih!
selain tu kepada yg malas nak beli bakul baju kotor baby ke ape ke..bath tub ni leh di gunakan sebagai bekas baju kotor baby..hehehehehe


(nadya...nadya...berkenan tak tengok yang nih?)




jalan punya jalan punya jalan dalam ikea...setelah mensurvey beberapa jenis/rupabentuk drawer/almari untuk baby, last-last kami berdua berkenan kat yg nih..so belilah. n incik pinky dengan jaya dan bergayanya memasangnya. (dalam ni dah selamat letak kain baju baby dah pun.....nanti citer lain)


itu ajelah sorotan dari ikea...selebehnya acara makan!
sekian~









Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

6 comments:

Asz Miza said...

bath tab tu i pun ada dalam list. Drawer tu dah lama beli cuma tak terpakai. Hehe. Eh bagus jugak idea letak baju kotor baby dalam bath tab tu kan. :D

Hunny Kitty said...

asz - hehehhe kita kene menggunakan kegunaan barang sepenuhnya...

Syima Syaz said...

nak beli! nak beli!

drawer tu...ermm

Hunny Kitty said...

syim - dapatkannya di ikea...hehe

Cinta Misteri said...

First baby kannn....
beli brg yg terbaik supaya boleh pakai turun temurun. Anak CiM punya barangan baby, kitorg main pas-pas jer sbb sumer masih nmpk baru coz buat masa ni cuma ada 3 tangan jer yg pegang, CiM, kakak & adik ipar. Nasib baik kitorg berbaby kecil bersilih tahun :)

Hunny Kitty said...

aah 1st.... beli pun beragak2 ada jugak pk untuk jangka masa panjang CiM..ye la brg bby pun leh tahan rege tak salah kalao yg elok simpan untuk turun temurun.. =)

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...