Thursday, May 24, 2012

:: Cerita : Barang Baby 3::


romper untuk my baby. mak ckp tak yah beli banyak2 tak terpakai nanti..
baik mak! (abaikan imej di kiri dan kanan..fokus kat tengah je)

ai dapat romper ni dengan harga yang amat berbaloi sekali..tak sangka jadi member leh dapt diskaun banyak la jugak! hehehehehe~




Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

5 comments:

~ NANA ~ said...

i hari tu pon byk beli baju baby...last2 org bg hadiah baju pon byk! sudahnya baju baby berlambak2 skrg ni...hehe

Hunny Kitty said...

hehe betul tu mama nana...itulah nasihat my SIL - jgn beli baju banyak2 cannot help pulak kekadang tu

Syima Syaz said...

aahh sudah....byk dah baju ni.siap nasihat nad, tp sendiri....aahhhhhh

Reena said...

Kita beli 14 helai je awak untuk saiz new born / 0-6 bulan (bunyi macam kedekut je kan?) Tapi hakikatnya nasib baiklah sangat sebab baby membesar cepat sangat, masuk umur dua bulan dah boleh pakai yang saiz 6 bulan ke atas :)

Hunny Kitty said...

syim - selagi tak bersalin la ek? berkenan je angkat 1

reena - 14 helai tu banyak la jugak tu..hahahahha

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...