Monday, January 3, 2011

:: Good-Good ::



Hari ni mood aku Good-Good je...hahahahhaa
perut sudah kenyang...hari senang....tak sabar nak tunggu jadik PUAN kot!! hahahahaha...

semalam member2 Incik Pinky aku buli aku makan 15ketul MeatBall Ikea bersam dengan CikenWing jugak DaimCake jugak Espresso!!! Boleh muntah wooo!!!!!!!!



Pagi ni pulak aku makan SotoTM yg mmg cun rasanya!!!! - macam ada cubaan mensabotaj aku je nih!

Dah la aku tak leh nak trasfer RM25 pegi kat akaun Ms Ang (http://xiaolili93.blogspot.com/) ..hadeyhhh..tak syok betul la!!!!


Paling penting hari Sabtu lepas aku berseorang bersungguh-sungguh kemas bilik...siap dengan KUAT leh kalih lemari sorang-sorang!! hahahahahaha



dan yg paling TAK BEST adalah kampeni aku tak mampu bagi kat aku kalender tahun ni..maka dengan itu aku guna kalender ni je sepanjang tahun nih.....




2 comments:

ALoNa Cintamaniszlite said...

Kalo citer pasal kalendar 2011 ni...aduii..rasa miskin betul kalendar. Beli baju sekolah anak lebih dari seratus pun tak dpt dh. Kedai2 tak buat dh kalendar..Bkn nak kalendar model seksi kete tu, huhu..nak kalendar kuda pun takde, ngee.

Akhirnya..terpaksa ler beli kalendar kuda RM3 kat persatuan kurang upaya..huhu..

Dia.Honey said...

makk aiii kalender pon kene beli? mmg sadis giler...huhuuhhu nasib baik mak saye sedekahkan kalender meja kat saye...huhuhuhuuh~

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...