Thursday, January 27, 2011

:: Chinta Hair Saloon ::



Walaupun ai tak berapa nak berkenan sangat nak Cik Fasha nih...tapi ai teringin pulak nak pegi 
Chinta Hair Saloon yang digembar gemburkan dekat ngan umah ai tu....nak tengok sikit...KHELASSS ke ZASS ke BARAIII layanan kat saloon ni nanti.....




Pasha ni ske PURPLE nih




gambar: oh bulan

agak2 si Pasha ni jadik shampoo girl ke, tukang gunting rambut ke.....tukang lap cermin ke...cashier ke...atau goyang la goyang???




dah la tuh.....lagi baik layan BREAKFAST aku ni...kenyang gak perut....(BRUP!!! Alhamdulillah.......dah habis pon ..ekekekekke)

No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...