Wednesday, June 17, 2009

:: The Miss Dr. LOVE ::

Well...
for those yang kenal aku, memang akan tahu aku ni dari dulu adalah seorang Miss Match + Wedding Planner (yang mana belum kawen sampai sekarang) and suddenly today aku menjadik Dr. Love pula..wow!!!




Miss Cattz:Hunn
Miss Cattz:need ur help
me:yeap...what can i do for u lalink?
Sent at 4:22 PM on Tuesday
Miss Cattz:Hunn
Miss Cattz:i got a fren
me:yeahhhh??
Miss Cattz:die dah kuor dgn sorg mamat ni
Miss Cattz:n tak sure
me:ok
Miss Cattz:whether mamat nih suke kat die ke tak
me:pulak dahhh...
Miss Cattz:leh tak dia directly ask mamat tuh suke kat die ke tak
Miss Cattz:be frank
me:la kenapa?
me:nervous? or dun have gutts?
Miss Cattz:ye la
Miss Cattz:boleh tak die tya
Miss Cattz:do u like me?
Miss Cattz:kat mamat tuh
Miss Cattz:ye la
Miss Cattz:tak ya la ssh nak terhegeh2 kalau da taw kan
me:ok dia dah tanya la nih
Miss Cattz:btul tak?
me:yeap
Miss Cattz:lom
Miss Cattz:die lom tya
me:oh belom lagik?
Miss Cattz:so now die nak tya
me:oh nak tanya...
Miss Cattz:yup
Miss Cattz:supposed ckp
me:dan masalahnyer ialah....?
Miss Cattz:i like u
me:yeap
Miss Cattz:or do u like me
me:kalau i la..
me:i akan cakap .. 'i like u..'
Miss Cattz:yup
Miss Cattz:wic 1 better?
me:and tanya lelaki tu balik if he like me too
Miss Cattz:nak ckp mcm mane
Miss Cattz:wahahaahaah
me:hahahha
me:giler evil
me:nak ayat munge2 ke?
me::P
Miss Cattz:ha
me:ooh memula stat la conversation mcm biase
me:then cakap la ada confession nak buat
Miss Cattz:hi helmi..sorry kacau u..4:23 PM just to make sure 1 thing4:23 PM or..just want to clear things4:23 PM i like u4:23 PM if..u dont like me just ignore my msg..no need to reply so that i clearly get the msg4:24 PM ke tak ok4:24 PM eeeeeee
Miss Cattz:ok x ni?
me:meti lelaki tu rasa mcm nak terkencing
Miss Cattz:ha
Miss Cattz:a
Miss Cattz:ok x ayat my fren nih???
me:hayyoo very the tak de tapisan
me:ekekeke mmg buleh je tapi mcm agak kasar kat ayt last
Miss Cattz:ha la
Miss Cattz:erk
me:takoot nnt dari ada mcm ske skit jadik benci terus
Miss Cattz:ok2
Miss Cattz:abis mcm mane
Miss Cattz:ok please
me:sebab ape yg kawan u nak buat skang adalah sumthing yg u both shud feel easy ye tak?
me:kalau tak selesa nnt ..kang jadik lain lak betul tak?
Miss Cattz:tolong bg kasi nmpk cun
Miss Cattz:yup
Miss Cattz:please
Miss Cattz:help me
me:i tak setuju part yg ignore msg tuh
me:yg lain dah ok kot...
me:so mcm ni u suh dia cakap...
me:i have sumthing to say seriously ...
me:maaf if u tak comfy but i have to make a confession ....
me:i selesa ngan u selama ni...u are bla bla bla *puji2 skit*
me:u know what? i think i like u...
Miss Cattz:ok then
me:jgn la bunyi macam seyes sgt nnt takoot lak mamat tuh kan?
me:ok sambung
me:i think i like you...
Miss Cattz:hahah
me:i happy bila ngan u...
Miss Cattz:lagik
Miss Cattz:lagik
me:what do you think about me?
me:gelak2 manje skit
me:then biar lelaki tu lak yg cakap
me:remember eye contact is very important...and body language
me::D
Miss Cattz:kalau nk sms bleh tak?
me:sms tak besh la tak macho
me:ekekekek
me:benda2 mcm ni kene wat libve
me:*live
me:baru kita leh tau yg sebenar2nyer
me:tapi kalau kawan u tu nagn mamat tu dok jauh giler2 better call
me:sms..naah i dun trust sms that much...untuk benda2 mcm nih
me:cos dia leh make things up
me:kalau bercakap at least u leh dgr sama ada dia nervous...keep on pausing or ada filler words
Sent at 4:33 PM on Tuesday
Miss Cattz:mcm mane nak ckp
Miss Cattz:i will get the message if u dont call back
me:mcm yg i tulis tadik la sama je sentence dia
Miss Cattz:or text me back
me:i tak setuju kalau sms
Miss Cattz:ok
Miss Cattz:mcm mane nk bgtaw kalau die tak suke kite
me:suh call je or jumpe
me:macmana nak bagitau kalau dia tak ske kita?
me:means bila kawan u confess mamat tu cakap i tak suke u pon??
Miss Cattz:ha
Miss Cattz:kan kalau kite ckp
Miss Cattz:call back after i hang up means u suke i
Miss Cattz:otherwise x ske
me:jap jap...means that kawan u nak call mamat tu n just cakap 'call back if u like me??' then letak phone?
Miss Cattz:a'a
me:frankly speaking...
Miss Cattz:nk taw jawapan mamat tuh
me:itu cara budak2 skolah
me:dun do that
me:kita masing2 dah besar
me:lelaki ni banyak jenis..
Miss Cattz:so kalu die tak call means die tak suke
Miss Cattz:n my fren leh move on
me:kalau yg mcm budak2 boleh la dia layan call mcm tuh
me:kalau dia jenis yg mature??? dia akan anggap kawan u poyo giler tak pasal je
me:suh je kawan u call n terus cakap
me:tak yah nak letak2 phone bagai
Miss Cattz:ayakkk
Miss Cattz:bistuh
Miss Cattz:just call
me:just call
me:n macam i cakap earlier
Miss Cattz:n ckp ape yg u mention td then what?
me:confess terus or jumpa je
Miss Cattz:wait for him to response?
me:cakap je suggestion i tadik
me:n lepas tu cakap la kat mamat tu 'what do u think of me?'
me:if let say -ve
me:just act cool and say 'ok...i just want u to know that i like u...and hope we can still be frens.....'
me:lepas dari tu....slowly jauhkan diri dari dia
me:tak de la terasa sgt....sbb if kawan u still nak buat cara hang up call then call back tu...sangat kebudak budakkan
me:zaman zaman skolah dulu leh la buat mcm tuh
Miss Cattz:wuuuu
me:cube u pk ek....u jadik mamat tu..tetibe dapat call...org yg call tu cakap 'call me back if u like me' then letak tepon panas hati tak?
me:and terpinga pinga
me:rasa macam nak cakap WHAT THE...?????? lepas tu garu2 kepala
me:sebab tak faham
Miss Cattz:huhuhuhuh
me:kalau i jadik mamat tu..dah kompem2 i akan cakap 'giler ke ape' lepas tu i takkan call sbb i tak fham
me:berapa umur kawan u??
me:..and the mamat?
Sent at 4:45 PM on Tuesday
Miss Cattz:same jugak
Sent at 4:50 PM on Tuesday
me:okkeyyy
Miss Cattz:mintak2
Miss Cattz:good news kan
Miss Cattz:i plak yg seram
me:yeap
me:ekekekkekee
me:relaxxxx
Miss Cattz:nasib baik azab i da lepas
Miss Cattz:muehehehehe
me:hahahahahha tahniahhh :D
me:well think +ve
me:if mamat tu untuk kawan u....
me:ape pon berlaku she will still be with him
me::)
me:haa ckp mcm tu kata kawan u ek
Miss Cattz:yup
me:n cakap i kata gud luck
me::D
Miss Cattz:ok
Miss Cattz:ngeeeeeeeeeeeeee
me:buruk ke baik ke jawapan mamat itu ... take it as +ve things
Miss Cattz::d
me:everything happen for a reason :)
Miss Cattz:woker
me::D
Miss Cattz:;)
me:so kawan u nak jumpe the mamat or just wanna ring him?
Miss Cattz:i guess she will call him
me:hope so.....jgn la sms benda2 mcm ni sms can really do a big damage
me::-SS
Miss Cattz:betul gak kan
me:yeap sbb dari sms u really cannot listen to the pulse of the mamat voice n all
me:better if they can meet each other
Miss Cattz:lagipun
Miss Cattz:denjeres kan
me:yeap..sbb dia leh tipoo je dari sms
Miss Cattz:tuh la
me:paling teruk langsung tak jawap nnt kasik alasan tak de kredit la ape la...
Miss Cattz:tapi if it is me
Miss Cattz:i wont lie
me:better call terus or jumpe..senang citer
Miss Cattz:no matter sms or phone call
me:itu kalau u...n u adalah perempuan....we're talking about guy nih...
me:derang kan selalunya have sooo many reason to sooo many thingsssss
Miss Cattz:ermmm
Miss Cattz:even my whaley nizzy?
me:hahah dia tu?? dia dah tua he shud be matured enuff to say apa apa pon
me:btw pesan kat kawan u
Miss Cattz:aha
me:if the guy paused during the answering session means dia ada a bit hesitation
Miss Cattz:takleh ke that guy hv sometimes to think
me:but jgn risau ..if it's a +ve hesitation it can be fix
me:boleh je if the guy said pls give me sumtimes to think
me:but as for me the question yg kawan u akan tanya is 'what do you think of me?'
me:takkan la itu pon need time to answer
me:is not like ya fren going to ask him 'will u be muh bf or will u marry me'
Miss Cattz::P
me:betul tak?? just nak tau what he think of ya fren oni....
me:if he said 'i like u too..'
me:itu sudah cukup bagus..aite?
Miss Cattz:ngeee
Miss Cattz:harapan yg cerah kan?
Miss Cattz:baby
Miss Cattz:gtg
Miss Cattz:erk
Miss Cattz:tata
Miss Cattz:ngeeee
me:hopefully
me:cross ya finga
me:tata

No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...