Friday, June 19, 2009

:: Email Lama ::

Aku saje je membongkar email zaman dulu dulu....and tak sangka aku terjumpa satu email yg aku sendiri tak akan jangka aku akan jumpe...rasanya banyak lagi email lama yang bakal dibongkar dan mengingatkan aku pada kenangan lama....this email is between me and late Indra.....kinda miss him. =D


2.1.2007 - love u sayang!Tuesday, January 2, 2007 12:42 AM
From: "hunneyz@jaring.com" View contact detailsTo: tkgdra@yahoo.com

sayang..

good morning!!! kiss skit!! ekekekekekek ( i pon dah gelak macam u.. :P)
i keje pagi this week...kejap lagi masa tengahari nak teman JoJo pegi amik kunci rumah baru dia kat mentari court....sayang..i miss u so mucho!!! i igt u akan call i masa tahun baru...tapi tak de pon..maybe u busy tolong mangsa banjir kat sana..it's good anyway dan mungkin sbb tu u tak de masa nak call i kan? i'll wait sayang...

-0837-

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

sayang,
kat opis ni org pasang radio bunyi Takbir Hari Raya ..tersentuh hati i (sebab semua org ada mood yg sama kot tak kira bangsa)...rindu la ngan u sayang..sangat rindu...u sihat kan hari nih? seronoknya kalao u ada ngan i waktu macam nih....tah bila agaknya i akan dapat peluang tu kan? i sentiasa berdoa agar jodoh kita panjang...becos i really sincerely love u...i tak kisah sapa u..and i hope u feel the same way too....miss u so much..

-1005-

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------


sayang....
i baru balik dari tengok umah JoJo kat mentari court tu..boleh tahan gak umah tu..umah yg ujung sekali....living room pon kira besar la jugak..bilik ada tiga tapi dapur sempit skit...tapi oklah....hehe bila kita nak ada umah sendiri neh..? ekekekkekekek....sayang...!!! rindu la!!! nak ciom!! hehehe

-1604-

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------


sayang..unfortunately yahoo ada problem hari ni so i have to write in my mail through this webmail...ahahahahha dah lama tak pakai webmail nih..macam kelakar je..jap lagi petang nak g tolong JoJo kemas umah...boleh ek i pegi..nantikan u kita g carik umah untuk kita lak k....senang la i nak rogol u nanti...ekekekekkekee...sayang i rindu sangat la ngan u...bila la nak jumpa u nih...?? rindu sangat dah ni sayang...
sayang..i nak dtg JB tapi u senyap je..cenggana nih? bila u nak balik JB? or bila u nak turun KL? u sayang ngan i kan?
ermm....sayang have to go la balik awal sikit hari nih...nanti u call i ek...miss u!!!

love,
honey bunny of yours forever!




Masa aku tgh bercinta with late Indra this song adalah lagu kami berdua......[eh kebetulan pulak esok PMI - Pesta Malam Indonesia]





http://sukaconteng.blogspot.com/2009/05/malam-pesta-muda-mudi.html

2 comments:

dude said...

helo.
wow.
pesal takde org len komen nih...
segan la plak.
hoho.

Dia.Honey said...

ade pe org komen...anda la... :D

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...